astro

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Nekoga čeka magična ljubav

0

Horoskop za februar 2021. godine otkriva kome ovaj mesec donosi romantiku i nežnost, a ko će briljirati na poslovnom planu. Pronađite svoj znak i otkrijte šta vas čeka!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Lavovi mogu da očekuju razna iznenađenja u februaru. Vaše emocije su naglašene u ovom periodu, i važno vam je da voljenim osobama iskažete na pravi način koliko vam znače i koliko ste zahvalni što su pored vas. Sa partnerom se odlično slažete i zadovoljni ste odnosom. Komunikacija je iskrena i uspeli ste da je unapredite, pa ste mnogo opušteniji i sigurniji u sebe. Moguće je da ćete planirati proširenje porodice, zajedničko putovanje ili ostvarenje nekog vama važnog cilja, koji nije bio moguć sve do sada.

Što se tiče vaše karijere, u februaru ćete moći da birate između više poslova i nalazite se na prekretnici koja će dalje odlučiti o karijernom putu. Neprestano se trudite, a sada vas stiže umor. Najbolje je nekad da sve pustimo i sačekamo da se kockice slože. Jako je butno da ostanete fokusirani i usresređeni na to što radite, kako biste postigli maksimalne rezultate. Finansije se poboljšavaju, mogući su dobici sa više strana.

Zdravlje je stabilno, prijala bi redovnija fizička aktivnost.

 

DEVICA

 

Device koje su u braku ili vezi imaju dosta problema sa tajnama, sa lošom komunikacijom, sa ćutanjem. Vreme je da svoje emocije javno iskažete i da uvek kažete partneru šta vas muči. Važno je da budete iskreni i prema sebi, jer ne možete da budete srećni u vezi, sve dok ne rešite zastarele probleme koje i dalje osećate kao teret. Pod stresom ste zbog toga, pa se lako možete posvađati i sa nekim iz porodice. Prihvatite odgovornost i suočite se sa svime što vas tišti. Slobodne Device će u februaru imati priliku da upoznaju novog partnera i biće veoma zadovoljne odabirom. Srećno!

Započeli ste mnogo poslova i sada je vreme da izaberete samo ono što vam odgovara. Jednostavno, ne možete da radite više poslova u isto vreme, jer vam to oduzima mnogo energije, a ne možete ni da postignete očekivane rezultate. Sada je bitno da odlučite u kom pravcu želite da se vaša karijera kreće i da se tome maskimalno posvetite.

Mogući su problemi sa bubrezima.

 

 

VAGA

 

Vage koje su u vezi ili braku, mogu da budu dosta sumnjičave prema partneru. Prisutna je ljubomora, koja će izazvati mnogo svađa. Takođe, neke tajne će izaći na videlo, pa će Vage biti suočene sa problemima koje do sada nisu imale. Važno je da ostanete mirni i sabrani i da mislite hladnom glavom. Iskren razgovor može da vam pomogne da rešite mnoge nedoumice koje imate u vezi partnera. Moguće je da će u vaš život ušetati osoba koja će vam se veoma dopasti. To nije dobro za vašu vezu, ali uvek treba da poslušate svoje srce i svoju intuiciju. Slobodne Vage imaju želju da se dobro zabavljaju i ne žele da ulaze u nove veze.

Poslovna sfera nije stabilna i to vas veoma opterećuje. Taman kada ste pomislili da su se stvari izbalansirale i kada ste osetili sigurnost, dolaze novi problemi. Treba da nastavite da radite, i na sebi, i na svom obrazovanju, jer jedino tako možete da napredujete. Imajte na umu da nikad nije kasno da menjate karijeru i da počnete od nule. Na kraju je najbitnije da radite ono što vas ispunjava.

Mogući su problemi sa sinusima i respiratornim organima.

 

ŠKORPIJA

 

Škorpije u februaru mogu da očekuju lepe vesti i na poslovnom i na ljubavnom planu. Zauzete Škorpije koje su u vezi ili braku imaju sjajan odnos sa partnerom. Komunikacija je iskrena i otvorena i prija vam da provodite što više vremena sa partnerom. Mnoge Škorpije će u februaru razmišljati o prinovi, i to ih posebno raduje. Spremni ste da proširite porodicu, da zajedno sa partnerom stvorite plan za budućnost. Zadovoljni ste i ispunjeni, i to je najvažnije. Slobodne Škorpije će dati šansu bivšem partneru ili nekome ko im se već dugo udvara. Ne želite više da budete sami, spremni ste za vezu!

Zvezde su za februar za Škorpije spremile lepe vesti. Čekaju vas poslovne ponude, ugovori, potpisivanja. Bili ste veoma uporni i konačno ste uspeli da napredujete i da date sve od sebe da svoju karijeru izvedete na pravi put. Pred vama je uspešan mesec i veoma je moguće da ćete dobiti novi posao ili da ćete dobiti unapređenje na sadašnjem poslu.

Prijala bi vam masaža.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker