tačan i precizan

DA LI STE ČULI ZA ANALIZU 9 KIGAKU ZNAKOVA I BROJEVA? U pitanju je japanski horoskop, koji vam otkriva sve o ljubavi!

0

Popravite odnos sa partnerom na lak način...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Analiza 9 Kigaku znakova i brojeva koji nose energiju vašeg datuma rođenja otkriva kako da popravite odnos sa partnerom.

 

Svaka osoba ima posebnu energiju koja je određena položajem zvezda u trenutku rođenja. Svaka energija iz područja pojedinih zvezda ima svoju prirodu. Kada se energije osoba rođenih pod različitim zvezdama slažu, onda te dve osobe mogu imati veoma lepu zajedničku sudbinu.

 

One, iako možda različitih karaktera, navika i osobina, jedna drugoj nesvesno samim svojim prisustvom pomažu. Kada je jedna od njih srećna, ona tu sreću prenosi na partnera i čini njega srećnim. To su, prema Kigakuu, idealne kombinacije i kada se dve takve osobe nađu u životu - ne žale se na sudbinu, a ni ona na njih.

 

 

Kada se energije dve osobe, odnosno sudbine ne slažu, to donosi nesreću i jednom i drugom. Njih dvoje, bez svoje zle namere ometaju razvoj i postizanje bolje budućnosti jedno drugom. To su loše kombinacije u Kigakuu.

 

Nikakvi napori ne mogu da promene vrstu i jačinu energije koju smo dobili rođenjem. Dobrim kombinacijama sa osobama koje se slažu s našim energijama, ta se energija može pojačati, a u kombinacijama s osobama s kojima se naša energija ne slaže, ta se energija može smanjiti.

 

Broj u vrhu kolone na tablici u kojoj je vaša godina rođenja je vaš karakterističan broj. Tablica obuhvata razdoblje od 98 godina, od 1904. do 2002. godine i na njoj možete odrediti u kojem znaku ste rođeni, koja boja, koji element i koji horoskopski znak pripadaju vama ili nekoj osobi. Tablica je i večni kalendar jer se može dopisivati.

 

Obratite pažnju na činjenicu da se japanske godine ne računaju od 1. januara do 31. decembra, nego od 3. februara jedne do 2. februara sledeće godine. Tako će osoba rođena 15. januara 1955. svoje znakove potražiti u koloni za 1954. godinu. Nađite u tablici svoju godinu rođenja, pa u sledećoj koloni pogledajte koji se broj nalazi na vrhu te kolone.

 

Zapamtite ili zapišite. To isto ponovite i za vašeg partnera. Osobe čiji su karakteristični brojevi na krugu brojeva i elemenata (desno) u susednim poljima, povezani širokim žutim strelicama, veoma se dobro slažu.

 

Idealno slaganje je ako od broja muškarca velika strelica ide prema broju žene. Dobro se slažu i osobe čiji su brojevi u jednom te istom polju. Ne slažu se osobe čiji su brojevi u poljima povezanim tankim crvenim strelicama. Ove strelice označavaju loš uticaj jedne osobe na drugu.

 

Napomena: kad se vodom zaliva stablo, ono raste. Voda stablu čini dobro. Kad se drvetom loži vatra, ona se rasplamsava. Drvo čini dobro vatri. Kad nešto izgori, vraća se u zemlju i obogaćuje je. Vatra čini dobro zemlji. Zemlja u sebi čuva različite metale. Zemlja čini dobro metalima. Metal vodu ne prlja, nego je pročišćava. Metal čini dobro vodi.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker