astro prognoza

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite kakva situacija vas čeka na polju ljubavi, zdravlja, finansija (do 31. maja)

0

Saznajte šta očekuje baš vaš horoskopski znak

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Hrana

Vreme je da više obratite pažnju na svoje obroke, da smanjite porcije ili da se potrudite da na vašem tanjiru češće budu bareno i kuvano meso, sveže povrće i mlečni proizvodi, naročito kefir i jogurt. Salate sa maslinovim uljem, semenkama i koštunjavim plodovima.

 

Ljubav

Partner bi i dalje da se vraća na neke stare teme, dileme, izvlači pitanja iz ko zna kakvih budžaka prošlosti. Jednim delom vam je to simpatično, drugim delom vas smara. Ukoliko budete malkicko manipulativni i mudri – sve ćete ovo uspeti da rešite do kraja nedelje. Zauzeti moraju i da budu oprezni ukoliko nešto rade „sa strane“ – pre ili kasnije (a mnogo je više verovatno da će biti pre) ovo vam može napraviti ozbiljne probleme.

Slobodni Ovnovi – zabranjene i tajne veze, pogotovo sa zauzetim osobama – izbegavajte. Noviteti sada teško da će uspeti, umesto toga – bolje rešavajte prošlost.

 

Posao

Vrlo aktivnih nedelju dana je pred vama. Jednim delom ovo će vam prijati jer će u moru dešavanja biti i nekih vrlo simpatičnih dogovora i zanimljivih poslovnih kontakata. No, drugim delom – sigurno je da ćete morati da neke situacije radite iznova i iznova da biste ih završili. Još uvek postoji prostor za greške, i to najpre one napravljene u brzini ili u fazonu „ma daj samo da otaljam ovo“. Dolazi vam poslovna šansa za koju ste mislili da ste je propustili ili ostali bez nje.

 

Novac

Lepa mogućnost da vam dođu pare koje duže čekate ili od strane nekog dužnika.

 

Zdravlje

Osetljiv stomak, sklonost ka alergijama. Stariji – problemi sa krvnim sudovima.

 

BIK

 

Hrana

I dalje ste pod dosta jakim aspektima koji utiču na to da se osećate nesigurno i nezadovoljno, a “podršku” tražite u jelu. Pokušajte da slatkiše svedete na najmanju moguću meru i da iz ishrane makar na kraće vreme izbacite belo brašno.

 

Ljubav

Samo jednim delom Bikovi su izašli iz one najmutnije i najčudnije zone. Neke odgovore ste dobili, neke ste dali sami sebi – da li su bilo jedni bilo drugi ispravni – to će pokazati vreme koje je pred vama.

Uloga voljene osobe se u ovoj nedelji pojačava i doprinosi da stvari između vas dvoje postaju aktivnije. Ima tu par situacija koje će vas ako ne u potpunosti dići, a ono makar učiniti da na mirniji i opušteniji način funkcionišete sa osobom koju volite.

Slobodni Bikovi – period nesigurnosti i neizvesnosti po pitanju osoba koje su oko vas i dalje vlada. Postoji šansa da se kao nešto pomeri na bolje u ovoj nedelji….

 

Posao

Prilično korektna situacija što se tiče posla očekuje vas u ovoj nedelji. Promene koje su nagoveštene sada zaživljavaju i bar za sada se neće pokazati kao loše. Za dalje – videćemo. Negde ste se vi uskladili sami sa sobom, mnogo toga pomirili i razrešili u sebi pa ćete vrlo korektno i stabilno reagovati na sve što dolazi iz okruženja, od strane saradnika ili od okolnosti. Uglavnom – imate pred sobom radnu sedmicu koja vama lično donosi mir, ali sa druge strane – donosi i da se neke situacije pokreću i prijaju vam.

 

Novac

Prilično stabilno.

 

Zdravlje

Bez preterano naglašene problematike u ovoj nedelji.

 

 

BLIZANCI

 

Hrana

Stelijum planeta u vašem znaku ove vam sedmice daje mogućnost da „okrenete novi list“ čak i kada je ishrana u pitanju. Sada je lakše promeniti životne navike, okrenuti se zdravoj hrani, ali biti i češće u pokretu.

 

Ljubav

Venera u vašem znaku polako se otima kvadratnom uticaju od strane Neptuna – pa ćete jasnije videti mnoge situacije u vašem partnerstvu. A i sami ćete nekako bolje znati, bolje osetiti šta vam je činiti. Kod mnogih Blizanaca ovo će doneti otrežnjenje – bilo da je ono pozitivno ili negativno. No, nemojte se zanositi – pred vama je još poprilično dugačak put kada je vaše partnerstvo u pitanju i sigurno je da će na tom putu biti prepreka… verovatno pre nego što mislite.

Slobodni Blizanci – u periodu ste kada samo treba rešavati prošlost, nemojte se uplitati u nove ljubavne priče – zaista nije vreme za njih.

 

Posao

Iako ste još uvek u periodu dilema i nesigurnosti po pitanju posla i svoje uloge u svemu tome – ipak ova nedelja donosi prilično korektne i okolnosti i vaš način funkcionisanja. I dalje morate biti vrlo obazrivi što se tiče obećanja, što se tiče nekih grandioznih poslovnih šema – nešto od ovoga jeste dobro i pravo, ali uglavnom je šarena laža. Vaš zadatak je da pokušate da otkrijete kome možete dati svoje poverenje, a koga momentalno otpisati. Zato, ne žurite sa odlukama, ali u obavezama – budite hitri i ažurni.

 

Novac

Finansijska situacija se blago poboljšava.

 

Zdravlje

Problemi sa vidom. Kod starijih – moguć je povišen očni pritisak.

 

RAK

 

Hrana

Ova će sedmica umeti da vas iscrpi mnogobrojnim dešavanjima i uzbuđenjima, i često ćete biti bez energije, pa je potrebno da konzumirate dovoljno proteina, kao i svežeg voća i povrća. Vodite računa i o hidrataciji.

 

Ljubav

Iako će to polje podsvesti i tajni, stvari koje sakrivate ili od kojih bežite – biti još jako dugo naglašeno kod vas – u ovoj nedelji Rakovi dobijaju prvu, iole korektniju priliku da nešto promene. Ne očekujte akciju ni od koga drugog – moraćete da je sprovedete sami. Samo vi u ovoj nedelji možete napraviti neki iskorak, bilo da se on vezuje za osobu koju volite ili za te nedoumice koje nosite u sebi. Zapitajte se šta je to što možete da promenite da biste dobili svoj mir – i uradite to.

Slobodni Rakovi – baš u ovoj nedelji se možete prepustiti ljubavi – slažu se situacije da vas uvedu u kompletan emotivni zanos.

 

Posao

U ovu sedmicu ulazite potpuno drugačije organizovani, potpuno drugačije fokusirani na posao. Trenutno velika snaga postoji u vama, odlučnost a samim tim – i odlične prilike da funkcionišete skoro pa savršeno. Napravićete neke promene, neke sami a neke uz pomoć osoba koje su vam poslovno bliske i te promene će se jako brzo pokazati kao prava stvar. Iako i dalje imate mnogo pitanja i nedoumica oko svog poslovnog statusa, sada ste spremni da sve rešavate lagano, jedno po jedno.

 

Novac

Još uvek imate tendenciju da se previše opuštate po pitanju troškova.

 

Zdravlje

Povoljna zdravstvena situacija.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker