astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite šta vas čeka u periodu do 12. aprila

0

Saznajte kakva sedmica je pred vama!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

LJUBAV:

Sve ćete se više baviti svojim društvom, premda nećete zanemariti ni voljenu osobu. Ipak, što se emocija tiče, proroadiće vaša društvena faza. Očekuje vas puno dopisivanja i novih poznanstava preko interneta.

KARIJERA:

Neki će umišljati da mogu više nego što zaista mogu. Onda će se suočiti sa određenim frustracijama. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspeju kretaće se prema dobrim rezultatima.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne budite preveliki materijalista.

 

BIK

 

LJUBAV:

Povezanost sa voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama i bavljenjima. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova.

KARIJERA:

Delovanje iz senke činiće vam se najbolja varijanta za rada. Zato ćete sve činiti mirno, bez previše atrakcija. Uživaćete u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru i to će im prijati. Biće i onih koji će vagati svoja postignuća iz prošlosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Mogući su erotski snovi.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV:

Uglavnom ćete igrati na kartu zavođenja, erotike i seksa. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više razgovarati sa drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje.

KARIJERA:

Vaši poslovi sada kreću jednim novim pravcem koji možda nije bio očekivan. Budite spremni na još poneko iznenađenje jer će vam ono doneti priliku za razvoj vaše vlastite kreativnosti. Biće i inovacija.

ZDRAVLJE&SAVET: Provedite neko vreme sami u prirodi ako ikako možete.

 

RAK

 

LJUBAV:

Ovih dana ljubav kreće novim životnim stazama. Za neke bi to mogla biti i ljubav iz snova. Ipak, ne žurite, jer ako sve počne prenaglo, tako bi se moglo i završiti. Idite polako, pa će sve biti stabilnije.

KARIJERA:

Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Odatle će proisteći i nova motivacija, te sveže ideje. Vaša disciplina, predanost i energija biće zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne menjajte drastično svoj izgled.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker