astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite šta vas očekuje u periodu od 9. do 15. decembra

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

Hrana

I dalje je kvantitet naglašen u vašoj ishrani. Nije prolem u većem broju kalorija – zimski je period, vi se dosta trošite – samo je potrebno da energiju crpite iz mesa, ribe, povrća, jaja, sireva, koštunjavih plodova a ne iz slatkiša, peciva, grickalica.

Ljubav

Ukoliko je odnos sa partnerom stabilan – takav će i ostati. Povremena nervoza koja će i voljenu osobu i vas doticati tokom ove sedmice, proći će brzo i neće imati nikakav uticaj na vaš odnos. Šta više – može vas oboje pokrenuti i učiniti da živnete i probudite strasti. No, ako je vaša veza već na klimavim nožicama, obratite pažnju na drugi deo sedmice koji donosi napetost a nakon nje – mogućnost obostranog distanciranja i povlačenja. Slobodni Ovnovi – fina dešavanja sa suprotnim polom. Zanimljivo vam je i uživate u kontaktu sa više osoba, a može vam se javiti i neko od bivših emotivnih partnera.

Posao

Nedelja u kojoj će dogovori ići lakše nego u prethodnom periodu. Lepo ćete se povezivati sa drugima i imate dobru priliku da ostvarite zadovoljavajuće saradnje i poslovne konekcije. No, imaćete probleme sa papirima i sa tehničkim uređajima, što će vam povremeno donositi zavrzlame, konfuziju i vraćati vas korak unazad. Kad god budete očekivali da ćete nešto završiti očas posla, verovatno je da ćete uspeti tek iz drugog pokušaja. Polako, ionako vam nije vreme da žurite. Sve će to doći na svoje mesto.

Novac

Neke obaveze rešavate u ovoj nedelji. Mogućnost uzimanja ili planiranja kredita.

Zdravlje

U ovoj sedmici povedite više računa u saobraćaju. Mogućnost povreda.

 

BIK

Hrana

Potrebne su vam namirnice bogate mineralima i vitaminima – sve ono što može u ovoj sedmici ojačati vaš imunitet. Banane, badem, brokoli, cvekla, bundeva, grejprfrut, jabuke, jaja, riba, jogurt, karfiol, krompir, kukuruz....

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom je problem u ovoj sedmici. Ne znači da će doći do odvajanja, distanciranja – ali kao da se nećete baš lako i jednostavno „pronalaziti“. Još ako obostrana tvrdoglavost proradi – ma milina....Ne preuveličavajte problem, jer problem ne postoji. Opustite se, oboje – i stvari će doći u normalu. Slobodni Bikovi – komunikacija sa osobom koja vam se dopada ide skroz dobro i jedina ne baš pozitivna stavka je ta što sve ide sporije od očekivanog. Kratkotrajni zastoji u kontaktu sa simpatijom u vama bude nesigurnost i strahove. Nema razloga za to – sve ide kako treba.

Posao

Nije pred vama lagana poslovna sedmica. Ona hoće biti kvalitetna i doneće vam rezultate i one poslovne i one finansijske, ali se mora priznati da će vas prilično iscediti i izmoriti. Raštrkanost, trčanje na sve strane, pokušaji da organizujete ono što je trenutno nemoguće srediti – obeležiće ovu nedelju. Obaveze će se gomilati koliko god se vi trudili da budete maksimalno ažurni u njihovom izvršavanju. Komunikacija sa saradnicima će biti konfuzna, a vi ćete shvatiti da na mnoge od njih ne možete da se oslonite.

Novac

Opustili ste se sa novcem i skloni ste da više potrošite.

Zdravlje

Jako osetljivo grlo i celokupan respiratorni trakt.

 

BLIZANCI

Hrana

Dosta ćete se energetski trošiti pa je neophodno da vaša ishrana bude kvalitetna i redovna da ne bi došlo do pada imuniteta. Obavezno uvedite više voća, naročito grejpfruta, pomorandže, limun, kivi i češće pijte čajeve, najpre od đumbira i koprive.

Ljubav

Prelazak vašeg vladara Merkura u polje partnerstava i pun Mesec u vašem znaku možemo dvojako posmatrati. U stabilnijim odnosima, ovo će da označi kraj zahtevnog perioda za voljenu osobu i vas, veću posvećenost i više vremena jedno za drugo. Čak i uz zauzetost i opterećenost obavezama – vi ćete tražiti način da se povežete i budete što češće zajedno. U onim nestabilnijim vezama – pokušaji da razgovarate i rešite probleme neće funkcionisati. Slobodni Blizanci – ima tu nekih kontakata, ali sve je to „smuti pa prospi“ varijanta. Dobar je period da se družite i izlazite, na ljubav sačekajte malo.

Posao

Do sada ste radili nekako „u senci“ a sada je vreme da istupite i da svoje rezultate date drugima na uvid. Pojedini će ostvariti vrlo značajne poslovne kontakte – umećete da na pravi način predstavite sebe i svoje ideje. Svakako očekujte da je pred vama jedna izuzetno aktivna nedelja, protkana mnogobrojnim sastancima i pojačanom komunikacijom na svim nivoima. Rešavate važna papirološka pitanja i iako to neće ići bez tenzije – izvesno je da ćete do kraja nedelje uspeti da neke bitne stavke privedete kraju.

Novac

I dalje je naglašen period pojačanih troškova. Svedite ono što možete na razumnu meru.

Zdravlje

Moguće su virusne infekcije.

 

RAK

Hrana

Bilo bi dobro da u ovoj nedelji više jedete „na kašiku“ i to najpre supe, čorbe, potaže – prijaće vašem uznemirenom stomaku i problemima sa varenjem. Izbegavajte prejaku hranu i višak začina – samo će činiti da se osećate teško i naduveno.

Ljubav

Može vas uhvatiti bezrazložna ljubomora, jer se oko vašeg dragog bića često mota osoba za koju niste sigurni da li mu je zaista prijatelj/kolega ili neko ko pokušava da ga osvoji. U suštini, sve vaše nesigurnosti su u ovoj sedmici jako preuveličane. Strahovi bujaju, a nema razloga za tako nešto. Realno gledano – vaš odnos je dobar i nemojte ga kvariti. Slobodni Rakovi – konjukcija Venere i Saturna u partnerskom polju može da označi vaše trenutno okretanje ka prošlosti. Da li je to dobro ili ne – pokazaće vreme. Vi u svakom slučaju imate ogromnu šansu za ljubavni početak. Stari ili novi.

Posao

Kao da i do sada niste znali gde pre da se okrenete – ulaskom u ovu sedmicu kao da ste ušli u košnicu. Obaveze se sručuju kao lavina na vas i odjednom treba stići na sto strana, ako je moguće sve u istom trenutku. Da sve ovo ide bez konfuzije i da je moguće organizovati se kako treba – to bi bilo odlično, ali iskreno rečeno – male su šanse za tako nešto. Ono što je dobro jeste da ćete do kraja nedelje završiti sa jednim ogromnim delom obaveza. Vodite više računa o papirološkim pitanjima – može biti problema.

Novac

Stoje vam najave većih troškova što vas ni malo ne raduje.

Zdravlje

Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker