astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vašem znaku donosi KRAJ NOVEMBRA

0

Saznajte šta vas očekuje u periodu do 1. decembra 2019.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Hrana

Veća potreba za mesom, za mesnim prerađevinama, za začinjenijom, što „konkretnijom“ hranom. Nadam se da vam nije palo na pamet da u periodu Slava koji samo što je započeo, krenete sa dijetom – jer ako jeste, onda neka vam je sa srećom. Stvarno će vam biti potrebna.

Ljubav

Poslednja novembarska nedelja, iako povremeno kolebljiva i nervozna – vas i partnera vraća jedno drugom. Doduše, kod nekih veza će to biti u varijanti – problem ili zajednički cilj su nas spojili, pa moramo da se držimo što čvršće i guramo napred. Zajedno smo jači. Slobodni Ovnovi – dešavanja sa suprotnim polom sada deluju vrlo pozitivno i uzbuđujuće na vas. Em se vaša energija i želja za „ljubavnim ratom“ probudila, em interesantnih osoba ima u vašoj blizini. One sa kojima u ovom periodu otpočinjete emotivnu priču, mogu se i zadržati u vašem životu.

Posao

Vrlo ste fokusirani na postizanje svojih ciljeva kojih u ovom periodu možda nema mnogo, ali su vrlo značajni i mogu doneti velike poslovne preokrete. I dalje će vas pratiti žurba i nervoza, a moguće je da ćete uspeti i da nekome „stanete na žulj“ pa očekujte i povremeno tenzične odnose sa saradnicima. Kao što sam to već više puta naglasila – ako neki posao, projekat ili osobe u ovom periodu „otpadnu“ – pustite ih. Čistite i pravite nove, neuporedivo bolje poslovne temelje koji će trajati u vremenu.

Novac

Vreme je da ukoliko želite, uzmete kredit ili refinansirate postojeći da biste se finansijski rasteretili.

Zdravlje

Odlična zdravstvena situacija. Vaš imunitet se značajnije popravlja.

 

BIK

Hrana

Prošla sedmica vas je opustila i donela vam veće hedonističke prohteve, ali u ovoj već uspevate da pronađete pravu meru. To naravno ne znači da nećete uživati u dobrom zalogaju (ili u mnogo dobrih zalogaja), ali definitivno nećete preterivati.

Ljubav

Evidentno je da se situacija sa voljenom osobom pomerila, pokrenula, živnula. Doduše, i u ovoj sedmici će dolaziti povremeno do nekih napetih momenata i kratkotrajnih nerviranja, ali ćete vi biti u fazonu „hajd da ne dižem galamu, već da vidim kako sve ide na dalje“. A na dalje će ići dobro. Slobodni Bikovi – „ljubavni atak“ na vas od strane nekog i dalje traje. Ima oscilacija i situacija u kojima niste sigurni da li ta osoba od vas hoće ljubav ili bi samo da druguje, ali puštate da vreme pokaže šta je šta. U svakom slučaju, sedmica je dobra da se vi i osoba koja vam je zanimljiva povežete intenzivnije i dublje.

Posao

Saradnici, poslovni partneri, šefovi – čas bi da se svađaju i raspravljaju, čas imaju za vas pregršt novih predloga i poslovnih prilika. Vi ste velikim delom prestali da se previše uzbuđujete oko ovoga – već strpljivo čekate da vidite šta će se iz svega ovoga izroditi. Osećate se stabilnije, praktičnije i staloženije nego u prethodnom periodu – posla zaista ima mnogo, ali sve vi to lepo uspevate da izorganizujete i ishendlujete kako treba. Nadređeni povremeno može imati dramatične ispade – ne reagujte na njih.

Novac

Finansijska situacija se dosta stabilizovala i mirniji ste jednim velikim delom.

Zdravlje

Kod starijih problemi sa kostima, zubima, kolenima. Mlađi – moguća prehlada.

 

 

BLIZANCI

Hrana

Promenljivi apetiti, koji će dosta zavisiti od vašeg raspoloženja. U nekim trenucima ćete biti gladni kao vuk i najviše uživati u pečenjima i jelima bogatim mesom, dok ćete u drugim pre biti u fazonu da gricnete po koji zalogaj u prolazu...

Ljubav

I dalje za one partnerske odnose koji nisu stabilni i u kojima već duže vreme postoji neusaglašenost, tajne ili turbulencija – stoji crveni alarm. Da li ćete zakopati ratne sekire ili „dizati bunu“ zavisi samo od vas dvoje i od vaše spremnosti da se prilagodite jedno drugom. U emotivnim vezama koje su stabilne – mogući lepi preokreti i jačanje zajedništva. Slobodni Blizanci – mlad Mesec u vašem polju partnerstava samo dodatno produžava period u kojem se možete jače i trajnije vezati za nekog. Putevi za nove ljubavi su već izvesno vreme otvoreni, pokažite šta znate i umete u ovoj igri zavođenja.

Posao

Vaš vladar je krenuo direktnim hodom, ali je obojen prošlošću sve do kraja prve nedelje decembra, pa je ovo vreme da se rešavaju postojeći problemi sa dokumentacijom, da se preispitaju i poprave dogovori, da se u suštini, još jednom vratite korak unazad i sve proverite. A onda i da završite. Sedmica je za vas odlična, jer ste vrlo analitični, imate oko i za najsitnije detalje i one stvari na prvi pogled sakrivene, a postoji u vama i upornost i želja da po svaku cenu sve obavite na pravi način.

Novac

Velike oscilacije na polju finansija, najpre zbog pojačanih troškova.

Zdravlje

Infekcije, upale, viroze.

 

RAK

Hrana

Mlad Mesec u polju životnih navika jeste dobar trenutak za vas da pokušate da se više okrenete zdravijim režimima ishrane. Sad, to što je nešto dobar trenutak ne znači da ćete vi imati dovoljno volje i karaktera da ga i iskoristite....

Ljubav

Ulazak Venere u polje partnerstava i Mesec u fazi rasta u istom polju izuzetno pogoduju razvoju i stabilizaciji vaših emotivnih relacija. Osim, naravno – ako ste od onih parova koje samo čudo može da dovede u normalu i gde su odnosi već duže vreme duboko poremećeni. U svakom slučaju, čak i vi sada imate priliku da zajedničkim snagama „spustite loptu“ i rešite makar deo svojih problema. Slobodni Rakovi – nastavlja se period vrlo intenzivnih dešavanja na polju ljubavi. Da novih emotivnih prilika ima – ma ima ih svakako. Vaše je samo da odlučite šta i koga želite i okrenete se na tu stranu.

Posao

Mlad Mesec u polju poslovne svakodnevice u utorak otvara nove tokove, ali i period u kojem ćete neke odnose i saradnje okončati. Ovo je sedmica u kojoj ćete morati da budete vrlo posvećeni obavezama i dogovorima, jer će se od vas očekivati da date svoj maksimum. Energetska iscrpljenost i nervoza koju taložite u sebi zbog brzine i prevelikog broja aktivnosti, može rezultovati većom raspravom pred kraj sedmice. Pokušajte da ne reagujete burno, pogotovo ako nemate pravog razloga za to.

Novac

Idu bolje finansijske prilike, ali sa druge strane – povremeno ne znate gde vam novac odlazi.

Zdravlje

Umor, isceđenost, nedovoljno vremena za san i odmor.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker