astro

NEDELJNI HOROSKOP: Šta vam zvezde predviđaju od 18. do 24. novembra?

0

Proverite šta možete da očekujete u sedmici pred nama.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Hrana

„Al se nekad dobro jelo, baš....“ kaže pesma, a kažu i Ovnovi, samo što su prošlo vreme zamenili sadašnjim. Evo vašeg vladara u „gladnom“ Škorpionskom znaku, a evo i Venere u zagrljaju sa Jupiterom. U prevodu – sve će vam u ovoj nedelji biti malo. I uvek ćete tražiti repete.

Ljubav

Osećanja će se intenzivirati, strasti će proraditi. Kad se partner i vi budete voleli – volećete se kao da sutra ne postoji. U momentima kada dođe do trzavica – biće to pravi mali ratovi. Bez pravog pobednika, pošto ćete oboje bezuslovnu kapitulaciju potpisivati u spavaćoj sobi. Slobodni Ovnovi – za zabavu, provod i uživanciju ovaj je period dušu dao! Za ljubav, onu trajnu i stabilnu i mirnu – pa, i ne baš. Dobri su dani za osvajanje, za ono što dođe i prođe a za sobom ostavi slatke uspomene i osmeh na usnama. Pa, ako je već slatko – onda neka bude kratko, ako baš tako mora....

Posao

Dočekaše i Ovnovi svojih pet minuta....doduše, nije pet minuta nego malo duži period, ali u svakom slučaju - evo vama dana za megdana! Svu onu nervozu i frustraciju koju već toliko dugo nosite unutar sebe, sada je vreme da izbacujete. Pa kom opanci, kom obojci. Sada bez šale – od 19-og i ulaska Marsa u znak Škorpije, dodatno od 20-og i direktnog kretanja Merkura – vreme je da se prave ti veliki poslovni proboji. Da se seče što je trulo, da se ide napred i osvajaju nove teritorije i nove saradnje.

Novac

Veliki, neočekivani preokreti na polju novca.

Zdravlje

Infekcije, upale, virusne prehlade.

 

 

BIK

 

Hrana

Pokušavali ili ne pokušavali da kontrolišete apetite, isto vam se hvata. Oni su u ovoj nedelji jači od vas, pa se pomirite sa sudbinom i navalite, svojski. Ja bih da vam pričam sad da jedete zdravo, ali bojim se da me nećete fermati dva posto.

Ljubav

Mars ulazi u vaše polje partnerstava, a Merkur u istom kreće direktnim hodom. Neke nedoumice i pitanja koja ste imali u svojoj glavi jesu rešena, ali to ne znači da će na dalje sve ići kao podmazano. Očekuje vas i u ovoj sedmici par „iskakanja iz koloseka“, ali kratkotrajnih i sa happy endom. Slobodni Bikovi – neko ko je prijatelj, može postati partner. E sad da li prijatelj uživo ili prijatelj preko društvenih mreža – to je već vaše. Vikend je zanimljiv, vrlo. Nemojte ga propustiti, ugovorite sastanak. Varnice struje, situacija se ubrzava. Može biti mnogo lepo i otvoriti vrata nekih novih priča.

Posao

Da ćete i na dalje imati nervozu preko posla – ma hoćete. No, ovo je već sedmica u kojoj se vredi dogovarati, u kojoj vredi raditi na pokretanju novih poslova i saradnji. Prestaće da vas muče i sitnice, najpre one papirološke – koje ste vukli u prethodnom periodu. Ono što je najbitnije jeste – šta god radili, biće vam isplativo. I doneće vam zadovoljstvo, najpre ono materijalno. Mogu se tokom ovog perioda pokrenuti baš interesantna dešavanja, čak i ona koja se vezuju za inostranstvo.

Novac

Ihaj, blago li se vama. Biće parica!

Zdravlje

Dobro ste, skroz.

 

BLIZANCI

 

Hrana

I pripadnicima vašeg znaka sledi povećanje apetita. Vi ćete čas biti malo neurozni, pa ćete tu nervozu zatrpavati hranom... a onda ćete biti super srećni, pa će naravno – biti razloga da se proslavi. Naravno, uz gomilu hrane. Kako god okrenuli – ješćete i pitaćete da li ima još.

Ljubav

Moguće je da će u ovoj sedmici biti nekih finih dešavanja sa voljenom osobom. Onih, zbog kojih ćete zakopati ratne sekire koje ste povremeno vadili i glancali.... I ne samo to – onih, zbog kojih ćete ponovo poželeti da zaista budete bliski i uživate jedno sa drugim. Neka važna pitanja rešavate i završavate u ovoj sedmici. Nov put se otvara pred vama, zakoračite – zajedno. Slobodni Blizanci – nema više gledanja unazad i osvrtanja. Nove osobe dolaze u vaš život, i po svemu sudeći – ovo mogu biti vrlo interesantne, trajne i ozbiljne priče. Prema tome, pripremite se da volite i budete voljeni.

Posao

Neki noviteti dolaze do vas tokom ove nedelje. Što ste se nervirali, nervirali ste se. Što ste tapkali u mestu, tapkali ste. Sad idemo napred, ali mnogo jače nego do sada. Merkur koji vlada vašim znakom kreće direktnim hodom, a u polje posla ulazi i tranzitni Mars. Vreme je za akciju, očigledno. I to onu koja je jako podržana i koja ima šanse da potraje i donese finu materijalnu korist. Ukoliko ste bez posla ili želite da menjate postojeći – ne predomišljajte se više nego u napad!

Novac

Biće uspona i padova u ovoj nedelji, ali ćete krajnjim rezultatima biti zadovoljni.

Zdravlje

Moguće jače upale i viroze. Više se odmarajte.

 

RAK

 

Hrana

Vi ćete svaki čas nešto da grickate. Po malo, naravno. A onda ćete u nekom trenutku shvatiti da ste tako „po malo“ pojeli celu tortu za jedan dan. A i na poslu će svaki čas neko donositi te slatkiše, te grickalice, te da časti....

Ljubav

Direktno kretanje Merkura od 20-og novembra dodatno popravlja komunikaciju sa voljenom osobom koja je u prethodnom periodu povremeno bila obojena starim strahovima i neodgovorenim pitanjima. To ne znači da ćete vas dvoje automatski zakoračiti na put posut ružama, ali da će biti bolje – hoće. Šta više, neki od vas sada mogu očekivano ili potpuno neočekivano – ostati u drugom stanju. Slobodni Rakovi – vreme vam je da se zaljubljujete, ovog puta ozbiljno, pravo i trajno. Sve se kockice polako slažu, i ta vaša osoba dolazi – kod nekih kao zemljotres, kod nekih drugih – mirno, polako, maltene neprimetno

Posao

Poslovno ćete biti dobro. Ostavljate za sobom period ispunjen maltene svakodnevnim rešavanjima i bitkama, i ulazite u jednu mirniju i stabilniju fazu. Svi potezi koje ste u prethodnom periodu povlačili sada bi trebali da daju svoj rezultat. Polako se pokreću dogovori koji vas vode ka nekim bitnim ciljevima. I vi ste drugačiji – optimističniji, kreativniji, sa više inspiracije i pozitivnog podstreka koji vas vuče unapred. Još uvek će se povremeno provlačiti težina i nerviranje, ali vas to neće toliko doticati.

Novac

Značajnije poboljšanje u finansijskom segmentu.

Zdravlje

Stariji Rakovi mogu imati problem sa venama. Mlađi – dobro ste.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker