astro

VENERA I NEPTUN SE UDRUŽUJU 22. OKTOBRA: Zvezde danas prognoziraju posebnu MAGIJU, proverite i zbog čega

0

Venera i Neptun u pozitivnom aspektu (22.10) simboli su bezuslovne ljubavi, potpune predanosti i prepuštenosti odnosu i voljenju. Oni su predskazanje ljubavi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neptun je mistik, mađioničar, Venera je simbol ljubavi i kada se ova dva planeta udruže imamo na delu magiju, nešto nas očarava, potpuno i duboko obuzima – udaljavamo se od stvarnosti i ulazimo u svet bajki.

 

Spremni smo pomoći onima koji su u nevolji. Empatija ima posebnu snagu jer leči i isceljuje našu tugu, bol, bespomoćnost.

 

Venera i Neptun se udružuju u čaroliji nežnosti i povezanosti koja može imati duhovnu snagu – posebnu vrstu srodnosti u odnosima.

 

Oni su simbol ljubavi o kojoj sanjamo i koju priželjkujemo i sada nam se može činiti, barem na trenutak, da se naši snovi ostvaruju. U prilici smo više da uživamo u muzici, plesu, umetnosti.

 

Ovaj aspekt traje još danas, dakle, kratko i moguće je da se ne dogodi ništa posebno, ali isto tako on u sebi nosi potencijal stvaranja povezanosti, možda s nekim ko je harizmatičan, poseduje posebne talente, umetnik, neko ko pomaže ljudima ili nas pak očarava svojim intelektualnim sposobnostima.

 

 

makonda-tracker