astro

ZVEZDE TVRDE: Ovo je NAJBOLJA novogodišnja odluka za svaki horoskopski znak

0

Nova godina za mnoge je prilika za rast i razvoj, šansa da se okrene novi list, a odatle i potiče cela ideja novogodišnjih odluka. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Ovan

 

Možda bi trebalo razmotriti ideju da se malo smirite. Svi vas vide kao nekogatko je stalno napet i pod pritiskom. Može biti iscrpljujuće kad se s vama provodi puno vremena. Morate pronaći način da se prilagodite tempu drugih ljudi.

 

2. Bik

 

Čudno, tvoja odluka nije nužno nešto što moraš promeniti u vezi sa sobom. Umjsto toga, to je nešto što treba udvostručiti. U pitanju je disciplina.

 

 

3. Blizanci 

 

Ovo je godina u kojoj ćete većinu svoje pažnje hteti usmeriti na pronalaženje onoga što tražite od ljubavi i veze. Naravno, razlog što niste postigli puno uspeha u svojim vezama je taj što vam uvek sve tako brzo dosadi. Zbog toga morate dugo i teško razmišljati o onome što tražite.

 

4. Rak

 

Morate biti ozbiljniji u jačanju ličnih granica. To je veština koju niste uspeli da savladate tokom godina. Međutim, to nije dobra stvar. Vi ste brižna i nežna duša, ali ste često podložni zlostavljanju i manipulaciji od strane drugih ljudi. Morate više naučiti da zastupate sebe.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker