astro

VIKEND HOROSKOP: Subota nosi ČUDESNE događaje, nedelja je divan dan za DRUŽENJE I POVEZIVANJE

0

Budući da ste toliko pozitivno nastrojeni, pazite da neko ne iskoristi vašu dobrotu i velikodušnost

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovo je vrlo dobra nedelja osećate se dobro i smireno, i možete se usredsrediti na lični život i svoj dom, prenosi Lovesensa. Ipak, budući da ste toliko pozitivno nastrojeni, pazite da neko ne iskoristi vašu dobrotu i velikodušnost, upozorava Gregori Skot i nastavlja sa prognozom za kraj nedelje.

 

Promenu energije u subotu donosi prelazak Meseca u znak Raka, pridonoseći želji da se negde prijatno ušuškate. Zainteresovani ste za ljubav, za to da se osećate dobro i voljeno, da tetošite druge ljude, da budete kreativni...

 

Mesec u Raku u kvadratu je s Kironom u Ovnu – zato ako se brinete za druge, nije verovatno da ćete biti povređeni – te inkonjunkciji s Marsom u Vagi (koji omogućava izgradnju mostova među ljudima u slučaju sukoba), a tu je i njegov sekstil s Uranom u Biku, koji donosi mogućnost da se dogodi nešto neočekivano a čudesno, i to na opipljiv način.

 

Merkur u Škorpiji u sekstilu je s Plutonom u Jarcu: "Izrazite li danas svoje emocije, to može promeniti vaše okolnosti." Danas morate paziti, susretnete li nekoga ko treba ili traži pomoć – to može biti i osoba koju ne poznajete – jer zbog Meseca u Raku bićete skloni da veruju da je to iskren i istinski poziv u pomoć.

Ako neko od vas zatraži kakav velik doprinos – bilo, na primer, novčani, bilo nešto što bi vam oduzelo mnogo vremena – budite vrlo oprezni, proučite detalje i ispitajte treba li ta osoba doista pomoć. Danas se morate čuvati i otkrivanja ličnih informacija, koje bi neko mogao pokušati izvući iz vas na prevaru.

 

 

Subota je inače sjajan dan, dobar za zabavu i druženje sa dragim ljudima.

 

U nedelju je Mesec u opoziciji sa Saturnom i Plutonom u Jarcu pa ste vrlo zainteresovani za osećaje koji dolaze i odlaze, a nimalo za menjanje strukture svog života (na primer, promenu načina ishrane, mesta stanovanja i sl.) – ovo je dan baš za odmor. Mesec je u trigonu s Venerom i Merkurom u Škorpiji i Neptunom u Ribama, naglašavajući duboku emocionalnost.

 

Mesec je i u kvadratu s Marsom u Vagi, dok je Venera u sekstilu sa Saturnom. "Stvari su prilično rigidne; osećaji su vam intenzivni, ali stvari se neće naročito menjati", kaže G. Scott. Nedelja je zato još jedan dobar dan da dopustite svojim emocijama da izađu na površinu, da se družite i zabavljate, povežete sa prijateljima i članovima porodice kao i sa ljudima s kojima vas povezuju zajednički interesi.

 

Osim toga, danas pomislite na nekoga ko je možda usamljen i pozovite ga na druženje. Budući da je energija takva da podupire društvenost, postoji i velika mogućnost da se nešto kolektivno izgradi, organizuje. "Biće zabavno i biće produktivno, šta god da napravite sa drugim ljudima."

 

 

makonda-tracker