astro

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2019: Kraj jeseni i početak zime — šta nose baš vama?

0

Planetarna kretanja do kraja 2019. najavljuju promene iz korena u ljubavi za sve znakove Zodijaka…

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

U jesen oni koji još uvek su sami tražiće ljubav i dalje. Svi slobodni Ovnovi imatće dosta muka s pronalaskom partnera, ako do sada nisu ga našli. Oni zauzeti se trude da poprave svoj emotivni život.

Dolaskom zime neki od Ovnova naći će se na raskršću veza i odnosa. Kad shvate da njihov trud nema odjeka, okrenuće leđa partneru i otići. Ne odnosi se to na sve Ovnove, neki Ovnovi daće sve od sebe da zadrže voljenu osobu bez obzira na kompromise.


 

BIK

 

Tokom jeseni puno Bikova snosiće posledice letnjih avantura, pokušavati na sve načine da to ostane samo na tome. Neki će i uspeti, dok će drugi letnju avanturu graditi u ozbiljan odnos.

Dolaskom zime primiriće se i strast Bikova. Samo oni koji su još slobodni tražiće svoju srodnu dušu. Zima za mnoge Bikove koji su u vezama nosi i odluke planiranja zajedničke budućnosti ili braka.

 

 

BLIZANCI

U jesen većina Blizanaca biće spremna na nove početke. To se najviše odnosi na one koji godinama izbegavaju ozbiljne veze ili brak. Sada će biti spremni i na takve korake.

U hladnim danima zime, Blizanci će se posvetiti partneru i uživati u dugim zagrljajima i strasti. Sve će podrediti svojoj sreći, te će i druga strana moći opušteno voleti.

 

RAK

 

U jesen prilično trnovit put za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Partner i vi ćete funkcionisati kao na klackalici, biće potrebno mnogo obostranih kompromisa, a nekako ćete i vi i druga strana često biti tvrdoglavi i terati inat jedno drugom. Slobodnima, s druge strane, situacija u potpunosti ide na ruku. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu, vi ste voljni da uživate, istražujete, da se provodite kao nikada do sada.

Dolaskom zime u ovom periodu se neke od prekinutih veza mogu obnoviti, bilo da su iz prošlosti, bilo da su iz prvog dela ove godine. Neko vam se vraća i sada se vraća na pravi način; oboje ste prošli neke teške momente i sada je vreme da se ponovo povežete. Slobodnim Rakovima zima donosi jednu veliku ljubavnu priču, osobu koja je fatalna po vas i u koju ćete se brzo i intenzivno zaljubiti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker