astro

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2019: Kraj jeseni i početak zime — šta nose baš vama?

0

Planetarna kretanja do kraja 2019. najavljuju promene iz korena u ljubavi za sve znakove Zodijaka…

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

 

Dolaskom jeseni sledi vam još jedna “doza” pomračenja koja se vezuje za vaše polje ličnosti i polje emotivnih i bračnih partnerstava. Ovo je poslednji period kada se morate istinski boriti za svoje ljubavne priče. Slobodni Lavovi i u ovom periodu su u svom standardnom raspoloženju, uživanje, sloboda.

Ipak će zima doneti rešenje za poljuljane odnose. Naravno, moraćete se vratiti na priče koje ste do sada propuštali s voljenom osobom, kao i da priznate neke svoje greške.

Slobodni Lavovi će za to vreme morati da prođu turu vraćanja bivših partnera, a neki od vas će morati priznati sami sebi da su možda pogrešili što se nisu više potrudili u prošlosti oko neke osobe.
 

DEVICA

 

Za vreme jeseni, ako su neke od emotivnih veza prekinute u prvoj polovini godine, u ovom delu može doći do obnove odnosa. Što se tiče Devica u braku, kod nekih od vas doći će do prekida u tajnim pričama.

Dolaskom zime neke ljubavne priče vam se vraćaju, i više je nego izvesno da će ovoga puta i ostati. Mnoge veze sada idu prema veridbi, zajednici, braku, čak i prinovama.

 

 

VAGA

 

Dolaskom jeseni oni koju su sačuvali brak ili vezu, mogu biti mirni, napetost će popuštati. Tolerancija je nužna, a vi znate kako je zadržati. Slobodne Vage prepuštene su strastima, sve dok ih ne pogodi prošlost i osoba koja je ostavila traga na njihovom srcu. Ponovo se započinju ljubavne igre.

Zima uz hladne dane donosi tople i lepe partnerske odnose. Sve Vage koje su slobodne naići će na svoju srodnu dušu i dobro čuvati taj odnos. Brakovi i veze u periodu zime nose mirne trenutke, konačan sklad.

 

ŠKORPIJA

 

Dolaskom jeseni, nekako sve dolazi na svoje mesto, vi ste raščistili i sredili ono što je bilo do vas. Sada znate na čemu ste. To se odnosi na one koji su u braku ili dužoj vezi. Što se tiče slobodnih, vi ćete u ovom periodu nekako lutati, malo se vraćajući u prošlost, malo se aktivirajući oko novih osoba, iako ste svesni da s njima možete imati samo avanturu.

Zima za slobodne je period da se ponovo povežu s nekim s kim su izgubili kontakt, čak i da eventualno uđu u odnos, koji bi za divno čudo, mogao biti prilično dobar i koji bi vas okupirao na neko duže vreme.

 

Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima, stanje je u potpunosti mirno. Ljubav cveta kao nikada do sada, i vi i partner, ako već niste, sada se možete odlučiti za zajednički život ili ulazak u bračnu zajednicu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker