astro

NEDELJNI HOROSKOP: Saznajte šta vas očekuje u periodu do 6. OKTOBRA

0

Proverite kakva će biti ova nedelja za vaš horoskopski znak.

nedeljni horoskop
nedeljni horoskopfoto: Profimedia

OVAN

Hrana

Sedmica u kojoj će vaš probavni sistem biti posebno osetljiv – pa je preporuka da striktno vodite računa o kvalitetu namirnica koje unosite, kao i da se više okrenete ishrani baziranoj na biljnim vlaknima. Slatkiši u iole većoj količini mogu vam jako opteretiti želudac, pa ih izbegavajte.

Ljubav

Slobodni Ovnovi ili trenutno nisu uopšte zainteresovani za bilo šta što ima veze sa emocijama, ili zaista oko vas nema pravih prilika. Trenutno ste u nekom praznom hodu – ono što ste ostavili iza sebe više vas ič ne interesuje, a za sada ne vidite nikoga koga biste, ma uz najbolju volju – mogli poželeti za partnera, avanturu, ma bilo šta....Oni koji su u vezama i brakovima – iznenadni talas ljubomore može vas naterati da skrenete pažnju na voljenu osobu i da shvatite odjednom da možda i niste bili baš najkorektniji i najpažljiviji prema njoj u prethodnom periodu. Takođe – jedna rasprava čini da se zamislite i da shvatate da morate pokušati da poboljšate i komunikaciju ali generalno i odnos sa osobom sa kojom ste.

Posao

Nedelja u kojoj privodite kraju mnogo toga vezanog za posao ili za projekte koje ste započeli. Bar će to vama tako izgledati – činiće vam se da konačno ulazite u period u kojem možete više da odahnete i opuštenije funkcionišete. Naravno, situacije će vam brzo pokazati da to nije tako i da se od vas tek sada očekuje da ljudski „zalegnete“ na posao. No, od količine posla koju odradite sada, zavisiće da li ćete imati više ili manje prostora za manevrisanje u periodu koji dolazi. Završavate bitna papirološka pitanja.

Novac

Krenuli ste u veliku bitku sa računima i dugovanjima...

Zdravlje

Infekcije urinarnog trakta. Mogući manji problemi i sa peskom u bubrezima.

 

BIK

Hrana

I pripadnicima vašeg znaka dosta je u ovom periodu naglašena osetljivost probavnog sistema, što će biti posebno primetno u drugom delu sedmice. Neka vaši obroci budu laganiji i dosta obratite pažnju na rok trajanja namirnica i njihov kvalitet.

Ljubav

Čak i da je odnos sa partnerom dobar i da nemate nikakvih trzavica – u ovoj nedelji možete imati

osećaj posesivnosti ili pak neracionalne strahove da druga strana „odlazi“ ili posvećuje pažnju nekom drugom. Ljubomora vam može samo donositi opterećenost i nervozu, a realno gledano – nemate pravog razloga za nju. Pustite da vam partner pokaže, naročito u danima vikenda da privrženost postoji i da je sve u redu. Oni koji su slobodni – površna komunikacija koju ste imali sa nekim u ovoj sedmici odjednom „menja pravac“ – dolazi do otvorenijih razgovora a moguće je i da pristanete na susret koji ste, iz nekih samo vama znanih razloga – do sada odlagali....

Posao

Vaše polje poslovne svakodnevice počinje da se zahuktava – otvaraju se neki novi momenti, dolaze neke nove obaveze, ali i nove osobe u vašu blizinu. Osećaćete se u jednom momentu demoralisano, pritisnuto, ali umesto da vas to slomi – samo će dodatno probuditi vašu tvrdoglavost i inat. Komunikacija sa poslovnim partnerima s jedne strane postaje konstruktivnija i bolja, ali sa druge – donosi povremene momente u kojima će vam trebati dosta truda da biste održali harmoniju i balans.

Novac

Dosta stabilna situacija, mada vas očekuju neki neplanirani troškovi u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Osetljivost – moguće su prehlade ili virusne infekcije.

 

 

BLIZANCI

Hrana

Vašem organizmu, pogotovo varenju – jako će prijati sve ono što je „na kašiku“, pogotovo supice, čorbice, potaži, variva. Izbegavajte mesne proizvode, pogotovo ukoliko niste sigurni stopostotno u njihov kvalitet i ispravnost. Mogućnost trovanja hranom.

Ljubav

Iznenadni splet okolnosti može zauzetim Blizancima doneti osobu sa kojom lako možete krenuti u flertovanje, pa čak i u nešto više ukoliko se sve kockice slože....Moram da napomenem da bi vam to „nešto više“ samo donelo glavobolju u narednom periodu, a vi sami odlučite šta ćete i kako ćete...Partner je u ovoj sedmici dosta korektno postavljen prema vama, mada neće imati baš uvek dovoljno vremena da vam posveti pažnju koja vam je potrebna, što će vas činiti svadljivim. Oni koji su slobodni – osoba koja ulazi u vaš život na prvi pogled deluje kao savršena, ali je veliko pitanje kakav sve emotivni teret vuče i šta sve krije od vas, želeći da vam se predstavi u najboljem svetlu...

Posao

Neke, vama ne baš prijatne obaveze dolaze na dnevni red u ovom periodu. Nešto radite „pod moranje“ i iz tog razloga ste nervozni i spremni za raspravu. U ovoj sedmici može biti neugodnih momenata sa saradnicima i sa kolegama, kao i po pitanju dokumentacije. Trebaće vam sav vaš trud i prilagodljivost da biste doveli stvari u normalu. Vaša pažnja je u ovom periodu raštrkana, teško se fokusirate i moguće je da napravite značajnije greške, pogotovo kada je papirologija u pitanju.

Novac

Na mišiće, ali uspeli ste da regulišete jedno dugovanje.

Zdravlje

Osetljiv imunitet. Mogućnost povreda na radnom mestu.

 

RAK

Hrana

Izbegavajte mesne prerađevine, previše začinjenu (naročito ljutu) hranu, gazirane napitke i naravno – namirnice u čiji kvalitet baš i niste sigurni. Sada vam odgovaraju riba, krompir, ćuretina i piletina, sezonsko povrće.

Ljubav

Vi biste nešto da promenite u svom emotivnom životu i odnosu sa voljenom osobom, ali ne znate šta. Samo znate da vas trenutno stanje nekako bode u mozak i ne odgovara vam u potpunosti, ali još uvek ne vidite mogućnost niti način da to ispravite i pokrenete u drugačijem pravcu. Iz tog razloga ćete u ovoj nedelji imati promenljiv odnos prema partneru – savetujemo izbegavanje rasprava, jer one neće doneti ništa konkretno, osim obostrane nervoze. Oni koji su slobodni – ulazak Merkura u vaše polje ljubavi aktivira jednu osobu prema vama. Komunikacija se pojačava a vi niste sigurni šta da uradite, mada se mora priznati da vam sve ovo prija.....

Posao

U radnom okruženju sve funkcioniše nekim svojim normalnim tokom i vi se tu dosta dobro snalazite. No, mora se priznati da kod vas postoji veliko nezadovoljstvo i potreba za promenama, a neke korake u tom pravcu možete pokrenuti već u ovoj nedelji. Ukoliko to već radite, radite proračunato a ne impulsivno i obojeno besom i nervozom prema nekim osobama. Dobili ste kratke rokove da završite neka papirološka pitanja i vodite računa da vas žurba ne uvede u grešku.

Novac

Opterećenost finansijama, iako je na prvi pogled tu situacija mirna.

Zdravlje

Pred kraj nedelje moguća je manja prehlada.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker