astro

NEDELJNI HOROSKOP: Saznajte šta vas očekuje u periodu do 6. OKTOBRA

0

Proverite kakva će biti ova nedelja za vaš horoskopski znak.

nedeljni horoskop
nedeljni horoskopfoto: Profimedia

LAV

Hrana

Meso i mesni proizvodi u ovoj nedelji baš vam i neće odgovarati, a da ne pričamo o tome da ovim namirnicama čak možete pokvariti i stomak. Više svoju ishranu bazirajte na žitaricama, na povrću, a od mlečnih proizvoda – odgovaraće vam tvrdi sirevi.

Ljubav

Neke situacije vam unose nervozu – to mogu biti problemi sa decom (ukoliko ste u braku), finansijska opterećenja ili pak pritisak od člana porodice – šta god da je, može na kratko uticati na vaš odnos sa voljenom osobom i dovesti do brzih, ali sitnijih rasprava. Lako se ovde stvari daju regulisati i primiriti jer ipak kod oboje postoji jako naglašena potreba za kompromisom i mirom. Oni koji su slobodni – ulazak Marsa u vaše polje komunikacije, okoline – samo dodatno govori o tome da postoji osoba ili osobe koje su oko vas i sa kojima ste u kontaktu, flertujete, možda se i viđate. No, još uvek tu kao da stvari nisu u potpunosti došle na svoje mesto – ali i to će se dogoditi u narednom, kraćem periodu.

Posao

Ključ da izbegnete probleme i nervozu u poslovnom segmentu jeste da se mnogo bolje organizujete i da budete efikasniji u radu. Povremeno je baš ta vaša efikasnost i organizovanost upitna, jer kao da ste skloni da povlađujete sebi i da svaki čas tražite izgovor da odložite ono što morate uraditi. Neke vrlo važne informacije dolaze do vas tokom ove sedmice – početna nervoza zbog njih ubrzo može biti zamenjena olakšanjem kada shvatite da vam ovo itekako ide na ruku...

Novac

Troškovi vezani za kuću ili za kućne aparate, tehniku.

Zdravlje

Nedelja u kojoj vam je potrebno više odmora.

 

DEVICA

Hrana

Izbegavajte u ovoj sedmici mesne proizvode, slatkiše i značajno umanjite unos mleka i mlečnih proizvoda – osim sireva, kefira i jogurta – koji vam je sada potreban radi dobrog balansa crevne flore. Neka vaša ishrana bude kvalitetna, ali svedena – da ne biste opterećivali probavni sistem.

Ljubav

U pokušajima da se izborite sa situacijama koje nemaju veze sa vašim partnerom niti sa vašim

emotivnim životom – jurcate na sve strane, boreći se sa preprekama, što vam naravno – donosi ogromnu količinu nervoze i napetosti. Trudićete se vi da ovo kontrolišete i da ne dozvolite da to utiče na odnos sa voljenom osobom, ali ona će definitivno primetiti da nešto nije u redu. Vaše lično smirenje ili pak prihvatanje da su neke stvari takve kakve su i da ih ne možete značajnije promeniti dolazi u danima vikenda – a tada će vam zaista biti potrebno da partner bude uz vas i vi uz njega. Oni koji su slobodni – flertovanje, komunikacija i nova poznanstva preko prijatelja, okoline ili društvenih mreža.

Posao

Poslovni segment već neko duže vreme gomila iskušenja i napetost u vama. Ni ova sedmica neće biti ništa bolja, jer se jurnjava nesmanjenim tempom nastavlja. Ova sedmica nije dobra za odluke u trenutku ili obojene besom i nervozom, pa to izbegavajte. Dobra je za komunikaciju, za stvaranje novih kontakata, za pokretanje dogovora – vaša aktivnost tu se sada jako pojačala i iskoristite svaku priliku da proširite svoj krug klijenata ili saradnika.

Novac

Isplata koju očekujete dolazi sredinom sedmice.

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Mogućnost manjih povreda. Takođe – osetljiv urinarni trakt i pluća.

 

 

VAGA

Hrana

Sa promenama u načinu ishrane ste možda započeli u prethodnom periodu, a možda će i ova sedmica biti „okidač“ za nov, poboljšan režim ishrane. U svakom slučaju – šta god da radite, nastavite tako jer će se rezultati i na vašoj liniji i u tome kako se osećate – jako brzo primetiti.

Ljubav

Koliko god da je bilo veliko vaše nezadovoljstvo emotivnim odnosom u kojem ste, koliko god da ste na neki način trpeli usamljenost i pored partnera (koji se bavio svojim poslovima i nije vam davao dovoljno pažnje i vremena), budite strpljivi – jer je ovakvom periodu sada već blizu kraj. Od vikenda i ulaska Marsa, planete koja označava vaše partnere u vaš znak – odnos sa voljenom osobom će se promeniti, pokrenuti ili kod nekih od vas – dići na viši nivo. Oni koji su slobodni – iza vas su dani sitnih, površnih kontakata i komunikacija. Bilo vam je zanimljivo, ali se niko nije posebno izdvojio da bi vas zaista pokrenuo i prodrmao. No, sada krećemo ka nekim ozbiljnijim dešavanjima, ozbiljnijim osobama....

Posao

Većim delom ove sedmice osećaćete se zakočeno, opterećeno, pritisnuto obavezama, dogovorima, poslovima. I taman kada pomislite da ste na kraju snaga i da ne postoji teorijska šansa da pokrenete stvari koje su vam bitne – dogodiće se preokret. Ulazak Marsa u vaše polje ličnosti ne samo da vam daje ogromnu količinu energije, već vam daje i obnovljen entuzijazam i želju da savladate ama baš sve što je pred vama. Ulazite u vrlo značajan period. Pripremite se da ga iskoristite.

Novac

Nervoza po pitanju priliva koji očekujete a koji nikako ne stiže.

Zdravlje

Mogući problemi sa grlom, prehlada.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Riba,mlečni proizvodi (jogurt, kiselo mleko, mladi sirevi), „posnija“ mesa – piletina, ćuretina, žitarice i biljna vlakna, kao i jabuke – sve ovo će vašem stomaku i probavnom sistemu prijati. Ne odgovara vam brza hrana, veća količina začina, slatkiši, gazirani napici.

Ljubav

Osećaj nesigurnosti koji se može javiti ove nedelje ne proizilazi iz konkretnih dešavanja sa voljenom osobom, već zbog vašeg preteranog analiziranja i preispitivanja svega i svake situacije. Možete gomilati stvari u sebi, a onda biti potaknuti nekom sitnicom koja će u vama izazvati ljubomoru i bes iskaliti odjednom, kroz žučni i burni „napad“ na partnera. Evidentna je kraća uzburkanost, ali ona koja neće doneti veće posledice – sve se brzo smiruje i dolazi na svoje mesto. Oni koji su slobodni – neko vam odjednom može zagolicati pažnju. Moguće je da je u pitanju mlađa osoba, neko sa kim kontakt ostvarujete preko prijatelja ili društvenih mreža.

Posao

Prisutna je nervoza, jer ste u ovom periodu razapeti na sto strana, a nemate dovoljno snage da se sa njima izborite. Bukvalno funkcionišete „na mišiće“ i borite se i sami sa sobom, ali i sa drugim ljudima i okolnostima, u pokušajima da sve privedete koliko toliko kvalitetno kraju. Trka sa vremenom je evidentna ovih dana, kao i problemi u dogovorima, sa papirima. Pokušajte da izbegavate impulsivnost i svadljivost jer vam to neće doneti ništa, osim kajanja zbog toga što niste uspeli da se uzdržite.

Novac

Standardna situacija – brzi prilivi i još brže trošenje istih.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede, oscilacije pritiska i glavobolje.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker