astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas očekuje u periodu od 2. do 8. SEPTEMBRA!

0

Proverite šta vam zvezde prognoziraju za ovu nedelju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Hrana

Mamiće vas u ovoj sedmici kojekakve đakonije, opijaće vas zamamni mirisi omiljenih vam jela i namirnica – i ništa nije problem u tome ukoliko ćete imati mere i umeti da stanete onda kad je najslađe. A hoćete li moći to? Paaaaaa......hajde da navijamo da hoćete...

Ljubav

Korektan period za one u emotivnim vezama. Jes doduše da neće biti nekih trzavica, ali neće biti ni nekih spektakularnih pozitivnih dešavanja. Ukoliko ste od onih koji vole i žele dinamiku u odnosu – vi ćete se smoriti za sve pare. Oni kojima je pak dosta neizvesnosti i konstantnih peckanja sa voljenom osobom, sada će moći da danu dušom. Preko poslovnog segmenta vam neko postavlja simpatične i slatke zamke – gledajte da se ne upecate i ne zakomplikujete sebi život. Oni koji su slobodni imaju trenutno par mogućnosti – ili obnovu kontakta sa osobom iz prošlosti ili pak ulazak u tajnu priču sa nekim ko je zauzet. Vrlo je moguće da je u pitanju osoba koja vam je nadređena.

Posao

Zatrpani ste gomilom sitnih obaveza I morate uložiti svu svoju koncentraciju, organizovanost I fokusiranost da biste sve obavili na vreme, po mogućstvu – bez velikih grešaka (nekih manjih će svakako biti, pa gledajte da se ne nervirate oko toga previše). S jedne strane vam prija to što ste iznenada dospeli u prvi plan I što vas šefovi uporno guraju napred, a sa druge – ne znate gde ćete pre I bojite se da nećete uspeti da se pokažete kako treba. Dobijate poslovnu ponudu koju vredi razmotriti.

Novac

Nikako ne uspevate da kontrolišete troškove.

Zdravlje

Prisutno je dosta stresa, manji problemi sa kičmom I stomakom.

 

BIK

 

Hrana

Sada bi vam savršeno odgovarali oni salata – obroci. Sa više vrsta povrća i komadićima grilovanog mesa – najbolje ćurećeg ili pilećeg. Ili paste sa nekim blagim sosom od pavlake ili jogurta i na primer – tunjevinom. Začinite svežim začinskim biljem i maslinovim uljem. Ma savršeno, a još i zdravo!

Ljubav

Sta god da se dešava u vašim partnerskim odnosima – vi baš i nećete biti zadovoljni situacijom.

Doduše, ova sedmica neće doneti nikakve prepirke, nikakva iskakanja iz koloseka – to nezadovoljstvo samo će tinjati u vama, mada ćete kada vas čovek sa strane pogleda – delovati prilično mirno i opušteno. Šta se u vama dešava, to samo vi znate. Partner je čas uz vas, čas nije – a vi delujete kao da vam je to trenutno potpuno svejedno. Oni koji su slobodni – tu sad ima koječega – i prošlosti i novih osoba – moguće je da je trenutno više udvarača « u opticaju ». Ovo je za vas dosta bitno vreme kada morate nekako sami sa sobom da se dogovorite šta želite kada je ljubav u pitanju. A to će vam biti komplikovano

Posao

Jako vas nerviraju neke osobe u kolegijalnom okruženju. To mogu biti čak i šefovi, koji vam sa jedne strane – daju podršku, ali sa druge – ne propuštaju ni jednu priliku da vam zvocaju i drobe oko stvari za koje vi smatrate da su zaista nebitne. No, od strane istih tih šefova ide vam jedna ponuda ili odlična poslovna šansa, možda podrška za projekat koji odavno želite da pokrenete – pa zažmurite na jedno oko i uključite se punim kapacitetima u sve ovo. Dobre informacije stižu do vas. Malo opreza sa papirima.

Novac

Sarenolika nedelja. Novac vam dolazi, ali ga mogu « pojesti » jači troškovi krajem sedmice.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

 

 

BLIZANCI

 

Hrana

Iz nekog razloga vam u ovom periodu prija kaloričnija i masnija hrana, što mlađim Blizancima neće smetati, ali bi stariji ipak trebali da povedu računa o holesterolu i šećeru. Mast, margarin i buter izbegavajte, pokušajte da jela spremate sa što manjom količinom masnoće.

Ljubav

Komunikacija sa partnerom će predstavljati kamen spoticanja u ovoj nedelji. Evo, možemo to I ovako da objasnimo – vaša voljena osoba ne vidi da ste vi u stvari – u pravu oko svega. Ona ima neke svoje stavove, koje vi ne želite da prihvatite – pa nije ni čudo što će vaši dogovori I razgovori u ovoj sedmici biti kroz jednu veliku dozu natezanja I međusobnog ubeđivanja. Ništa se posebno neće dogoditi, osim što ćete više nego uspešno iscrpeti jedno drugo. Ako ste slobodni – sad je tu mnogo šarenolikih osoba oko vas. Prošlost, osobe sa kojima imate razliku u godinama, neko preko poslovnog segmenta, neko koga ste skoro upoznali preko prijatelja – ma opšta gungula. Svega ima, ali konkretni početak – izostaje.

Posao

Mnogo toga se u poslovnom segmentu dešava. Dosta tih promena i aktivnosti vam prija i odgovara, ali se osećate pomalo rastrzano, nesigurno po nekim pitanjima, a pogotovo nesigurno šta će vam to sve na kraju doneti. Kao da je krenulo neko veliko čišćenje i sređivanje i vi se samo bojite kako će se to završiti za vas lično. Ne vidim da imate bilo kakvog pravog razloga za brigu. Ne paničite i ne donosite odluke koje bi bile zasnovane na trenutnoj impulsivnosti. Fokusirajte se na svoje obaveze.

Novac

Nedelja u kojoj vas sve ono što je vezano za finansije – steže.

Zdravlje

Moguće su manje povrede u kućnom ili poslovnom ambijentu.

 

RAK

 

Hrana

Oni oko vas a naročito vaši ukućani – uživaće u ovoj sedmici jer ćete baš biti u raspoloženju da svaki čas nešto mutite, krčkate – da pripremate njihova omiljena jela ili ih iznenadite potpuno novim receptima. Vi lično ćete uglavnom štrpnuti od svega po malo – niste pri nekom naglašenom apetitu.

Ljubav

S jedne strane – situacija sa voljenom osobom je mirna, razgovarate više nego inače, uspevate da se dogovorite oko svega što je važno, mnogo je razmene dobre energije – na prvi pogled bi se reklo da nemate nikakvog razloga za nezadovoljstvo ili nesigurnost. Međutim, kada pogledamo u vaše srdašce – nikako meni ne izgleda da ste vi mirni I spokojni. Kao da ste se stisli, stegnuli – I kao da se bojite da se ovo što imate u nekom trenutku ne rasprši a vi ostanete razočarani. Umirite te vaše strahove – sve je u redu sa voljenom osobom i vama. Oni koji su slobodni – prijaju vam razgovori sa nekim osobama, ali kada se pokrene tema susreta i nečeg više – vi se zatvorite. Dozvolite sebi da se stvari pokrenu.

Posao

Stegne vam se želudac prilikom odlaska na posao. Osećaj neprijatnosti I teskobe kada pomislite na poslovnu svakodnevicu je prisutan tokom ove sedmice. Međutim, situacija “na terenu” I neće biti toliko loša kao što se vi pribojavate. U suštini, bilo da je neko uobičajeno stanje ili da se dešavaju promene – vi ćete funkcionisati više nego dobro. Vaša posvećenost poslu je ogromna I ne dozvoljavate prostor za greške I propuste. Opustićete se kako dani budu prolazili, kada shvatite da je za vas – sve u redu.

Novac

Nije bajno, ali je dosta stabilna finansijska situacija kod vas.

Zdravlje

Osetljivost. Manji problemi sa kičmom (naročito lumbalni deo) ili sa kožom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker