astro

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP: Septembar donosi uzbuđenja, avanture, tajne veze, ali i PRAVE LJUBAVI!

0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za septembar 2019. godine.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

OVAN

 

Ako ste u vezi:

 

Sa voljenom osobom ćete se slagati oko zajedničkih ciljeva ali će doći do teškoća u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Opozicija Venere sa Neptunom dovešće do sumnje vašeg partnera da od njega nešto skrivate, za šta će imati i dokaze. Izbegavajte flert i tajne ili paralelne veze, kao i bilo kakve neistine jer vam to može naneti velike probleme u vezi.

 

Poverenje u odnosu sa partnerom će biti ozbiljno poljuljano, a vi ćete biti suočeni sa greškama koje ste pravili u vašem odnosu i iluzijama u koje ste verovali. Ulazak Merkura i Venere u znak Vage i vaše polje ljubavi će pokrenuti poboljšanje odnosa sa partnerom od sredine septembra. Očekuje vas težak period rešavanja međusobnih problema do kraja meseca.

 

Ako ste slobodni:

 

Septembar će biti ispunjen raznim aferama, spletkama i razočaranjima u vašem ljubavnom životu. Lako ćete se zaljubljivati, većinom u pogrešne osobe. Imaćete više od jedne ponude za tajnu emotivnu vezu. Ako pristanete, otkrićete da osoba sa kojom ste ušli u vezu ima još jednu paralelnu tajnu vezu. Osoba koja želi da uđe u vezu sa vama praviće razne spletke kako bi odvratila nekoga ko se vama sviđa od vas. Tek vam kraj septembra donosi šanse za pravu ljubav.

 

Stariji Ovnove će biti skloni da menjaju partnere, da ulaze u površne, tajne i paralelne veze. Sva ta uzbuđenja i dinamika neće vam doneti zadovoljstvo, već samo nova razočaranja. Podsetite se kako tragate sa nekim ko će vas ispuniti srećom.

 

BIK

 

Ako ste u vezi:

 

Sunce i Merkur će na početku septembra praviti konjunkciju sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i partnerstva. Doći će do promene koja će pozitivno uticati na vaš odnos sa partnerom. Bićete otvoreniji na razgovore o raznim temama. Očekuje vas više intimnih trenutaka. Vaša veza će postiti dinamičnija, sa više zajedničkih aktivnosti u čemu ćete uživati. Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom. Nećete moći da jasno sagledate potrebe voljene osobe. Delovaće vam da se vaš partner čudno ponaša i da nešto krije od vas. To će dovesti do ozbiljnih nesuglasica i poljuljaće vaše međusobno poverenje. Neophodno je da razjasnite nesporazume i da više razgovarate o onome što vam smeta u vezi.

 

Ako ste slobodni:

 

Zabava je ono što će vam trebati tokom septembra. Tragaćete za osobom sa kojom možete da se opustite i uživate, bez razmišljanja i planova o budućnosti. Prosto ćete želeti da pored sebe imate nekoga ko ume da uživa u sadašnjem trenutku. Jedan vaš prijatelj je upravo takav tip, ali prelaženje granice prijateljstva ne bi bilo poželjno jer bi vam donelo razočaranje. U trećoj dekadi septembra upoznaćete osobu koja će imati dobar osećaj za vaše potrebe u ljubavi. Započećete novu vezu. Stariji Bikovi će imati prilično dinamična dešavanja na emotivnom polju. Vaši pokušaji da osvojite osobu koja vam se dopada završiće se neuspehom. Osoba kojoj se vi dopadate će biti stalno u vašoj blizini ali nećete biti spremni za nju.

 

 

BLIZANCI

 

Ako ste u vezi:

 

Septembar će za Blizance biti promenljiv i nestabilan na polju ljubavi. Bićete prezauzeti poslovnim i privatnim obavezama, što će izazivati nezadovoljstvo vašeg emotivnog partnera i članova porodice. Dodatne napetosti će izazivati neslaganja oko ulaganja zajedničkih finansija. Vama će biti potreban mir u kući ali nećete uspeti da postignete sklad. Merkur i Venera će sredinom septembra ući u znak Vage i uneće više radosti i zabave u vaš odnos sa partnerom. To će vam pomoći da prevaziđete nesuglasice. U trećoj dekadi septembra ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osobe i preuzećete više inicijative da organizujete zajedničke aktivnosti, izlaske i zabavu. Postići ćete željeni sklad u vezi.

 

Ako ste slobodni:

 

Prolazne avanture i zabava biće jedino što će vas interesovati u prvoj polovini septembra. Započećete tajnu vezu, više aferu, sa osobom koja nije slobodna, a sa kojom ćete imati promenljiv i napet odnos jer će pokušavati da utiče na vas kako bi vas navela da sve radite po njenoj volji. Jedino što će vam prijati sa njom biće intimni odnosi. U trećoj dekadi septembra zaljubićete se u osobu koju ćete upoznati na zabavi. Biće to ljubav na prvi pogled i prilika za skladnu i dugu vezu. Stariji Blizanci će biti previše zaneseni i činiće svakakve usluge osobi u koju su zaljubljeni sve dok se ne uvere da ih ova iskorištava. Nakon velikog razočaranja odlučićete da posvetite pažnju osobi koja već dugo pokušava sa vam se približi.

 

RAK

 

Ako ste u vezi:

 

Odnosi sa voljenom osobom odvijaće se skladno i biće stabilni zahvaljujući povoljnim aspektima Venere, Merkura i Marsa sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Bićete motivisani da ispunjavate voljenoj osobi želje i da vodite duge razgovore o onome što vas oboje zanima. Razmatraćete kako da ubrzate ostvarenje zajedničkih planova.

 

Druga polovina septembra donosi vam teškoće u rešavanju onoga u vašoj vezi što ste odlagali da rešavate, a što će u ovom periodu dovoditi do neslaganja i sukoba između vas i voljene osobe. Saturn će krenuti direktno, a Merkur i Venera će praviti kvadrat sa Saturnom. Nesuglasice će se odnositi na raspodelu kućnih i porodičnih obaveza.

 

Ako ste slobodni:

 

Odnosi sa voljenom osobom odvijaće se skladno i biće stabilni zahvaljujući povoljnim aspektima Venere, Merkura i Marsa sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Bićete motivisani da ispunjavate voljenoj osobi želje i da vodite duge razgovore o onome što vas oboje zanima. Razmatraćete kako da ubrzate ostvarenje zajedničkih planova.

 

Druga polovina septembra donosi vam teškoće u rešavanju onoga u vašoj vezi što ste odlagali da rešavate, a što će u ovom periodu dovoditi do neslaganja i sukoba između vas i voljene osobe. Saturn će krenuti direktno, a Merkur i Venera će praviti kvadrat sa Saturnom. Nesuglasice će se odnositi na raspodelu kućnih i porodičnih obaveza.Prva dekada septembra doneće vam poznanstvo sa osobom koja će vas osvojiti svojim izgledom, nastupom i načinom komunikacija. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja.

 

Počećete da se viđate i izlazite. Vaša nova simpatije će vam delovati kao ozbiljan kandidat za vezu na duge staze. Oboje ćete biti složni u tome da započnete emotivnu vezu. U početku ćete biti oduševljeni ali ubrzo, već krajem meseca, počećete da nailazite na neslaganja i razlike u stavovima.

Nešto stariji Rakovi će odlučiti da se skrase uz osobu koja im duže vreme poklanja naklonost. Vama je jasno da se sa tom osobom ne slažete u svemu i nećete očekivati da sve bude idealno. Prilagođavanja će biti neophodna kako bi veza uspela.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker