astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas očekuje u periodu od 2. do 8. SEPTEMBRA!

0

Proverite šta vam zvezde prognoziraju za ovu nedelju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

 

Hrana

Umanjite u ovoj nedelji unos mesa i prerađevina, manje konzumirajte mleko a više mlečne proizvode (one sa manjim procentom mlečne masti) i sakrite slatkiše od sebe. Bilo bi idealno kada biste sada mogli da uzimate u najvećoj meri samo sveže voće i povrće.

Ljubav

Iako je evidentno da postoji potpuna partnerova podrška, vama kao da je to malo, premalo, nedovoljno. Taj osećaj neispunjenosti I nesigurnosti trenutno kod vas prevladava I onda ne možete da se uzdržite a da non stop ne kritikujete, ne podbadate I ne zamerate na nekim stvarima osobi koju volite. Druga strana za sada to stoički podnosi – što vi nervozniji, ona sve mirnija I stabilnija. Ponekad se ponaša prema vama sa toliko razumevanja, kao da ste dete koje se non stop buni – što vas tek dodatno nervira. Ukoliko ste slobodni – za sada se sve svodi samo na neko dopisivanje, samo na neku kraćušnu komunikaciju, na lako flertovanje. Ništa to vas specijalno ne dotiče, samo ubijate dosadu.

Posao

Zatrpali ste se poslom, u potpunosti ste zaronili u njega. I zbog toga što shvatate da vam se otvaraju neke povoljne prilike i mogućnosti, ali i zbog toga što vam trenutno jako prija da zaboravite na sve time što ćete okupirati svoj mozak brojevima, papirima, dogovorima. Funkcionišete kao švajcarski sat – sve je unapred izračunato, proračunato, organizovano. Kao da ste se preko noći pretvorili u mašinu za posao. Naravno da vam je jasno da će vam se sve ovo isplatiti i doneti vam odlične poslovne šanse.

Novac

Samo nemojte da preterujete sa troškovima. A vrlo dobro znate da umete….

Zdravlje

Sitniji problemi sa kičmom.

 

DEVICA

 

Hrana

Ono na šta ćete biti slabi u ovoj sedmici su testa, peciva, lisnate čarolije, testenine....Ukoliko su vam se baš, na primer – prijele palačinke – probajte onu zdraviju varijantu sa ovsenim pahuljicama i bananom. Na ukus nećete moći da se požalite, a sebi ćete obezbediti ipak zdravo zadovoljstvo.

Ljubav

Mnogo toga vam sada smeta kada je odnos sa partnerom u pitanju. No, veliko je pitanje da li su

svi ti problemi kojima se opterećujete zaista realni ili su plod vaše nesigurnosti, preteranog kriticizma I samo kriticizma I naravno – plod vašeg prevelikog analiziranja svake situacije, postupka ili reči od strane voljene osobe. Mogli biste malo da utišate te oluje u glavi I da pokušate da čujete partnera srcem, dušom, da pokušate da ispod svih tih strahova istinski vidite koliko vam je posvećen I šta sve radi za vas. Oni koji su slobodni – velika šansa da se odnos iz prošlosti sada obnovi I krene korektnim I stabilnim pravcem. Takođe, neke od osoba koje su sada pored vas zavređuju vašu pažnju. Dobro izaberite.

Posao

Sa jedne strane – imate osećaj da vam je sve na dohvat ruke. Da vam fali samo malo, samo trunčica – da biste to i ostvarili. E problem je u tome “samo malo” jer se lako može dogoditi da se u poslednjem, presudnom momentu nešto dogodi, nešto vas zakoči, vrate se stvari na početak. Iako postoje ova otežanja, ovo morate shvatiti kao prepreke koje se savladavaju I nisu nepremostive. Dakle, rešićete ih. Ako ne u ovoj sedmici, a ono vrlo brzo. Vaše je da nastavite, ne odustanete ni u jednom momentu.

Novac

Para ima, a kao da ih nema. Nestanu brzinom svetlosti.

Zdravlje

Vodite računa o ishrani, više se opuštajte.

 

 

VAGA

 

Hrana

Kvadrat Venere sa Jupiterom podstiče uživanja, u stvari – donosi neumerenost u ishrani – pa bi zaista bilo dobro da u ovoj nedelji pokušate da ne odstupate od nekih zdravih smernica koje već neko vreme pokušavate da praktikujete. Naročito će vam bolna tačka biti sve vrste slatkiša, torti, sladoleda....

Ljubav

U nekim danima ste super, u nekim drugim – u potpunosti nezadovoljni. Vaš ljubavni život I odnos sa partnerom nekako ide skokovito u ovim danima. Ne dozvoljavate sebi da padnete, ali ste sa druge strane svesni da ovo što dobijate vama nije dovoljno. Nema tog osećaja unutrašnjeg mira, sigurnosti, spokoja – a vi u disbalansu ne možete da funkcionišete. Ne može da se porekne da se vaš partner trudi – ali bar za sada, to je premalo za vas. Oni koji su slobodni ne mogu da se požale na udvarače, ni na one iz prošlosti ni na one nove. Problem je samo u tome što je vama, za nešto ozbiljnije i trajnije – sve ovo što se dešava nedovoljno. Očekivanja i ono što možete dobiti sada nisu u skladu. Na vama je odluka bilo koje vrste.

Posao

Nekako ste počeli da birate šta ćete raditi a šta nećete. Osećate preveliku mentalnu napetost I neke poslove ili neke osobe jednostavno više ne možete da podnesete. Da, uradićete vi ono što se očekuje od vas, ali ćete gledati da se maksimalno distancirate od svega I svih. Prosto – ono što se mora I što je neophodno – to ćete obaviti. S druge strane – sve ono što vam iole unosi nemir – ili ćete odbiti ili odložiti za momenat kada se budete osećali dovoljno mentalno odmorno. U pravu ste, radite kako osećate.

Novac

Novca će biti, ali da li će ga biti dovoljno za vaše prohteve – to je već neko deseto pitanje…

Zdravlje

Šta god da pojedete – imaćete osećaj da ste se naduli kao žaba. Promenite način ishrane.

 

ŠKORPIJA

 

Hrana

Možda biste vi i uspevali da pobegnete od iskušenja kada je ishrana u pitanju, da nije tih susreta sa prijateljima i pojačanih društvenih aktivnosti. A u društvu se tako slatko jede, jel da? I svi apetiti se otvore i pojačaju...Pokušajte da izbegnete ove zamke, ukoliko ste ikako u mogućnosti....

Ljubav

Ukoliko ste realni u svojim očekivanjima prema voljenoj osobi – bićete zadovoljni situacijom u ovoj sedmici. Oni koji se zanose I tripuju neku romantiku, skidanje zvezda sa neba I tako to – verovatno će ostati razočarani. U suštini, sada je jako potrebno da realno sagledate odnos sa osobom koju volite. Ničeg tu lošeg ni strašnog nema. Možda će biti malo dosadno, možda će biti malo neinspirativno i suviše jednolično – ali to vam je drage i dragi moji – život. Oni koji su slobodni – kontakt sa osobom iz prošlosti biće vam simpatičan na kratko. A onda ćete reći « ma šta će mi to u životu » i otići dalje. Lepa I simpatična komunikacija sa jednom osobom vas inspiriše. Videćemo u kom će pravcu ovo ići….

Posao

Obećanja u ovoj sedmici dobro odmerite I nemojte odmah da poletite nebu pod oblake – da li će ona biti ostvarena ili ne, to će tek vreme pokazati. Takođe, neko želi da vam izađe u susret I pomogne vam, ali ne na onaj način koji je vama potreban. Tu funkcionišite po principu “daj šta daš” I sačekajte razvoj situacije na dalje. U suštini, vaša posvećenost poslu je sada ogromna, ali pravi rezultati kao da izostaju. Ili dobijate na kašičicu. Neka vas to ne onespokojava – gurajte dalje I ne brinite. Sve će to doći na svoje mesto.

Novac

Novca će biti taman onoliko da možete da kažete da ste pokriveni za osnovne troškove.

Zdravlje

Sve sitno I lako rešivo.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker