ASTRO

VELIKI HOROSKOP ZA SLEDEĆIH 6 MESECI: Vage, Škorpije i Strelčevi proverite kakva vas BUDUĆNOST ČEKA!

0

Vaga, Škorpija i Stelac - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka u narednih 6 meseci!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop otkriva šta u narednih 6 meseci očekuje Vagu, Škorpiju i Strelca!

 

 

VAGA

 

Ocena 3

 

Ljubav i odnosi: Vaši odnosi već od početka protekle godine prolaze kroz turbulentan period, a taj će se trend nastaviti do kraja ove godine. Veze koje su opterećene problemima i u kojima postoji nezadovoljstvo, mogle bi doći u krizu, naročito tokom oktobra. Biće to prilika da raščistite neke stare nesporazume i probleme. Ako u tome ne uspete, velika je mogućnost da dođe do daljeg odvajanja. Ali istovremeno, mogla bi se pojaviti i nova simpatija, osoba koja će vas izvući iz okova nezadovoljstva i emocionalno vas probuditi. Jako je važno da se ne zatvarate u sebe te da ovo razdoblje prođete sa jasnom namerom šta želite, a šta vam nije prihvatljivo, i da pokušate promeniti neke svoje obrasce ponašanja koji štete odnosu. Jul će biti nešto naporniji, isto kao i oktobar, ali posmatrajte šta će se odvijati tokom druge polovine septembra kada bi se mogao dogoditi neki važniji prevrat u vašem emocionalnom životu. Jedan susret, razgovor mogao bi mnogo toga promeniti nabolje.

 

Posao i novac: Možda niste u najboljoj formi, možda i osećate da je došlo vreme za promenu. Idete pravim putem, samo budite još neko vreme strpljivi dok se ne stvore pravi uslovi za promenu. Dobar period je druga polovina septembra za nove početke. Oktobar bi vam mogao doneti rast na finansijskom planu, a novembar priliku da unapredite svoje znanje i veštine.

 

Zdravlje: Iako vam je forma promenjiva, situacija je stabilna. Sada je najveći izazov kako pobediti unutrašnje nezadovoljstvo i neke nesigurnosti koji vas usporavaju. Više pažnje posvetite koži, kosi i noktima. Donji deo leđa može biti bolniji (jul i oktobar).

 

Važni periodi: Od 15. do 21. septembra idealni su dani za druženje, ostvarenje novih poznanstava i dobijanje pomoći od drugih. Naročito se simpatični, komunikativni i druželjubivi. Dobro vreme za putovanja i traženje posla.

 

Vaša misija: Važno pitanje za vas jeste kako postići ravnotežu između posla i porodice. Učićete kako raditi i ostvarivati svoje poslovne ciljeve, a da pritom ne zanemarujete one koje volite. Sve je pitanje ravnoteže, a vi ste majstori u tome. Postoje neke stvari koje trebate rešiti a koje mogu biti vezane uz dom. Sa druge strane imate mogućnost unaprediti svoju karijeru.

Saturnove lekcije: Mogu se pojaviti nova otkrića koja su vezana uz vašu prošlost, djetinjstvo. Možda ćete imati veće odgovornosti prema domu ili porodici. Neke odgovornosti teže će vam pasti, ali kada rešite te probleme, stvari će za vas naglo krenuti unapred.

Jupiterovi darovi: Jupiter vas osnažuje na polju komunikacije, učenja. Dobiti mogu doći od nekih tečajeva, edukacija, bliskih rođaka. Provodite više vremena na otvorenom, češće odlazite na izlete i kraća putovanja. Potrebne su vam takve distrakcije od stvarnosti.

 

Veliki horoskop za Škorpiju pogledajte na sledećoj strani.

makonda-tracker