ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde predviđaju od 15. aprila do 22. aprila!

0

Vatreni znakove očekuje zanimljiva romansa. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proverite šta vas očekuje u toku ove nedelje. 

 

OVAN

Hrana
I sami ste svesni da je vaš način života, ne samo kada je ishrana u pitanju već generalno gledano – duže vreme prilično nezdrav. No, nemate vi trenutno niti prave volje niti želje da napravite neke drastičnije, korenitije promene.

Ljubav
Napetost u odnosima se pojačava – U nedelji smo punog meseca u vašem polju partnerstava i to na poslednjim stepenima znaka, što uvek označava da su neke situacije sa partnerom „istrošene“ i već blizu svom kraju. Naravno, ništa što se bude dešavalo ne treba shvatati drastično, ali je moguće da su neke emotivne priče već jako blizu stavljanja tačke....U svakom slučaju, ovo su dani povišene energije u kojima treba naći kompromis sa voljenom osobom, a ne potencirati na raspravama. Slobodni Ovnovi – mogući su vrlo burni i strasni novi počeci ljubavnih veza i avantura....a sad, kolika će biti njihova trajnost i kvalitet, to je već neka druga tema....

Posao
Potreba za nekom drastičnom i suštinskom promenom u poslovnom segmentu može vas u ovoj nedelji navesti na prilično impulsivne odluke. Bilo da stavljate tačku na postojeći posao ili imate nameru da započnete neki nov – zaista vam se savetuje da razmotrite sve činjenice, detaljno izanalizirate, i naravno – da se posavetujete sa još nekim, ko u ovom trenutku razmišlja hladne glave, za razliku od vas. Ne ulećite u dogovore kao muva bez glave, jer neke stvari ne vidite jasno!

Novac
Obaveze i računi se gomilaju, a vi se nervirate. Neko rasterećenje kroz informaciju o skorijem prilivu vam stiže pred kraj sedmice.

Zdravlje
Brzo se umarate, nemate dovoljno snage i non-stop ste pospani. Sve ovo je više posledica mentalne iscrpljenosti, nego fizičke.

BIK

Hrana
Vi ste već duže vreme prilično skloni da sebi popuštate i ugađate kada je hrana u pitanju, iako ste svesni posledica i po vaše zdravlje, ali i po vašu kilažu. Bojim se da ni ova nedelja neće doneti nikakve promene, bar ne one pozitivne.

Ljubav
Partnera iznenađujete ponašanjem, koje je potpuno neuobičajeno za vas. Čas ste puni ljubavi i pažnje, nesebični, romantični, senzualni.....čas dramite, preuveličavate, preterujete, zahtevate promene koliko sad i odmah...Doduše, ovo je verovatno jednim delom samo vaša reakcija na partnerove postupke, bilo u ovom periodu, bilo ranije – svesno ili nesvesno, sada „vraćate“ za sve ono što vam je smetalo ili vam pak godilo od voljene osobe. U prevodu – ponekad verovatno ni vama nisu jasni vaši postupci, ali šta sad....ne možete protiv sebe...Slobodni Bikovi će da naglavačke ulete u jedan odnos, nošeni ogromnom količnom strasti prema ovoj osobi. Vaš unutrašnji alarm zvoni, ali ga ne registrujete...

Posao
Poslovno je ovo zahtevna nedelja za vas. Dani u kojima ćete se istrošiti, verovatno nervirati češće nego inače a sigurno je da će i odnos sa kolegama doći u jednom trenutku „na dnevni red“. Kada je ovo poslednje u pitanju – pun mesec pada baš u vaše polje svakodnevnih poslovnih aktivnosti i kolega, pa je sigurno da će neke nervoze biti prisutne. Ne preterujte sa zahtevima ni prema sebi, ali ni prema onima kojima ste okruženi. Vodite računa o papirima, novcu ukoliko radite sa njim.

Novac
U ovoj ćete se sedmici istrošiti, ali vam neće biti žao. Prilivi su solidni i redovni.

Zdravlje
Čas ćete se osećati super, čas će vas mrzeti da se pomerite s mesta i energija će vam kljoknuti. Ne preterujte s hranom i pićem....

BLIZANCI

Hrana
I dalje ste u periodu kada je vrlo bitno da na vašem stolu bude što više zeleniša, a što manje mesnih proizvoda i prerađevina. Ukoliko baš bez ovog ne možete, onda se okrenite ribi, piletini, ćuretini. Od voća bi vam prijale jabuke, kruške a od orašastih plodova bademi i orasi.

Ljubav
Ulazak u ovu sedmicu zatiče vas i partnera u nekom čudnom, nedefinisanom odnosu. Oboje možete preterivati u nekim situacijama, što će samo dovoditi do toga da se i jedno i drugo lošije osećate. No, ova sedmica nudi i mogućnosti da se krene putem poboljšanja i drugačijeg funkcionisanja između vas dvoje. U drugom delu sedmice počećete polako da se približavate jedno drugome - neće to ići baš savršeno, ali su evidentni pomaci nabolje. Slobodni Blizanci su vrlo privučeni jednom osobom, ali su svesni da bi emotivni početak sa njom bio ili samo avantura ili pak tajna priča. No, mora se priznati da će vam ova sedmica zadati velika iskušenja i da je moguće da ćete se prepustiti strastima...

Posao
Sve izgleda kao da neke situacije vezane za poslovni segment idu ka svojoj kulminaciji, bez ikakve vaše mogućnosti da ih kontrolišete. Na trenutak ćete se osećati da vam konci dešavanja u potpunosti izmiču iz ruku. No, kraj sedmice će pokazati da je dosta toga bilo prenaduvano i da se pozitivno rešenje nazire ili nastupa. Takođe, neke promene koje ste pokrenuli odmah će početi da daju rezultate. U ovoj ste nedelji naglašeno kreativni – iskoristite ovaj period da promovišete svoje ideje.

Novac
Varirate po pitanju novca, ali negde ste se već navikli na ovakav tempo i neizvesnost. Snalazite se prilično dobro.

Zdravlje
Problemi sa alergijama.

RAK

Hrana
Budite u ovoj sedmici umereni kada je ishrana u pitanju. Ili se makar potrudite oko toga. Meso i mesne proizvode smanjite, ali biste mogli da pojačate unos ribe, morskih plodova, algi. Uzimajte i više cvekle, spanaća, crnog luka – da biste poboljšali krvnu sliku.

Ljubav
Imaćete zamerke na odnos sa partnerom ove sedmice. Druga strana je naglašeno svojeglava i teška, okrenuta više svojim ličnim ili poslovnim interesima, i ne obraća toliko pažnje na vas koliko je potrebno da biste se osećali sigurno. Vaša nervoza može eskalirati u danima oko punog meseca. No, i pored napetih momenata, kraj nedelje vam donosi smirenje i stabilizaciju. Slobodni Rakovi baš oko vikenda mogu biti vrlo pozitivno iznenađeni novim poznanstvom koje već na prvi pogled mnogo obećava. Iako će vam tokom ove nedelje češće nego inače dolaziti u misli neko od bivših partnera, ne savetuje vam se da tu povlačite bilo kakav konkretniji potez.

Posao
Prvo Merkur, a zatim i Venera ove nedelje prelaze u vaše polje karijere. Jednim delom ste započeli proces promena mesec dana unazad, a sada će se promene pokrenuti u neuporedivo većoj meri. Sa velikim brojem obaveza koje su vam nametnute uspećete da završite u ovoj sedmici i dane vikenda iskoristite da se dobro odmorite i ozbiljno pripremite za naredne dane koji će biti izuzetno aktivni. U ponedeljak proverite sebe dva puta u svemu što radite, moguće su greške.

Novac
Uspećete teškom mukom da zatvorite neke finansijske obaveze koje vam stoje nad glavom. Ne tovarite sebi dodatna zaduženja.

Zdravlje
Uporne i dosadne prehlade koje morate rešavati odmah, u početnoj fazi.

 

Nastavak na sledećoj strani

 

makonda-tracker