ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde predviđaju u periodu od 18. do 24. februara!

0

Po svemu sudeći biće ovo veoma nestabilna nedeljna na svim poljima... 

LAV

 

Hrana
Preporuka da nešto ozbiljno promenite u svom načinu ishrane svakako stoji i na dalje. Šta više, neke od vas na to mogu naterati i problemi sa varenjem koji mogu biti vrlo aktuelni tokom ovog perioda. Koristite što više čajeva, naravno – prirodnih, ne filter kesica.

Ljubav
Nije loše u vašim partnerskim odnosima. Možda malo dinamično (to je inače, lep izraz za povremena bljuvanja vatre), ali sa dobrim rezultatima i posledicama. Uspećete da se usaglasite bolje nego što će to u prvom momentu izgledati. U ovoj sedmici možete otvoriti vrata nekim pozitivnim promenama koje će brzo zaživeti i učiniti da se u narednom periodu osećate mnogo stabilnije u odnosu sa voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni, ovo može biti vrlo interesantna nedelja. Sa jednom osobom biste mogli ostvariti vrlo zanimljiv ljubavni početak, ali imaćete malo problema u komunikaciji – zato se dobro potrudite da i vi budete jasni, ali i da razumete šta je onaj preko puta pokušao da vam kaže....

Posao
Nije loš period da se naprave neke fine promene u poslovnom segmentu. Samo polako i bez prevelikih očekivanja, da se ne biste razočarali. Trudite se da budete realni po svim pitanjima. Budite naročito oprezni kada dogovarate bilo šta vezano za finansijski deo. U prevodu – nemojte da zacepite previše pa da ostanete bez dogovora o poslu, ili – nemojte da tražite premalo, pa da ispadne da vam je to neisplativo. Dobar kontakt sa ljudima na položaju i autoritetima. Potražite pomoć ako vam je potrebna.

Novac
U ovoj vas nedelji mogu potrefiti neke veće parice. No, isto tako – svojim potezima možete izbiti sebi pare iz džepa. Zato – pamet u glavu, budite mudri.

Zdravlje
Vrlo solidna zdravstvena situacija u ovoj sedmici. Nervoza i pojačan stres su mogući, naročito u prvom delu nedelje.

 

DEVICA

 

Hrana
Pun Mesec u vašem znaku i opoziciji sa vašim vladarem Merkurom govori o potrebi da posebnu pažnju obratite na ono što konzumirate tokom ove sedmice. Mogući su problemi sa varenjem, neadekvatne ili neispravne namirnice.

Ljubav
Trudite se da se prilagodite voljenoj osobi, ali ispada kao da mnogo toga radite pogrešno ili ne razumete potrebe druge strane. Ipak, istrajavate u pokušajima, neki put čak i na svoju štetu. Možda ne umete da izrazite ono što osećate, ali umete da pokažete, pa se vodite postupcima, ne rečima. Ako vaš partner ima iole razumevanja, biće mu jasno da želite da mu se približite, da želite da pokažete bliskost i nežnost. Samo nastavite. Oni koji su slobodni – za neke od vas je period izuzetno dobar za emocije, za neke baš i nije. Sve zavisi od toga kako reagujete i koliko umete da prepoznate prave osobe. Šanse će imati i jedni i drugi, ali kakav će rezultat biti – to ćemo još videti. Emotivna prošlost je takođe aktuelna i dalje...

Posao
I pored vaše mudrosti, racionalnosti i sposobnosti – pitanje je kako ćete u ovoj nedelji funkcionisati, a pogotovo – kako ćete se razumeti sa onima sa kojima ste u kontaktu. Ono što je bitno jeste da svoja očekivanja svedete na neku realnu meru i da ipak ne očekujete previše od nekih dogovora ili ljudi dok to sve ne bude „crno na belo“. A i kod potpisivanja ugovora – striktno vodite računa na svaki detalj, da se ne bi provuklo nešto što vam ne odgovara. Ako je potrebno, potražite savet drugih.

Novac
Korektna situacija po pitanju novca u ovoj nedelji. Neki od vas mogu i zaraditi, i to više nego što očekuju. Ipak, doza opreza mora postojati.

Zdravlje
Malo problema sa pritiskom starijim Devicama, i to uglavnom u prvom delu sedmice. Mlađi – kvalitetna ishrana neka bude vaš prioritet.

 

VAGA

 

Hrana
U ovoj nedelji se držite čvrsto nekih zdravih navika koje su već počele lepo da se ukorenjuju kod vas. Možda još uvek ne vidite rezultate kojima se nadate, ali polako – i to će vrlo brzo doći na dnevni red. Izbegavajte slatkiše.

Ljubav
Da ste zadovoljni – pa niste. No, kad pogledate sa druge strane – da se dosta toga smirilo i utišalo – ma jeste. Vi i partner sada kao funkcionišete nešto malo bolje, ali primetno je da ste vi i dalje okupirani lošim mislima i odjecima onoga što se dešavalo u prethodnom periodu. Samo polako, sve će se ovo srediti i doći na svoje. Ne budite opsesivno okupirani negativnostima – ima i dobrih stvari u vašem partnerstvu kojima se možete okrenuti. Ne gledajte baš toliko mračno i tvrdo na sve. Oni koji su slobodni – Venera između Saturna i Plutona vraća vas korak unazad, želeli vi to ili ne. Neko iz prošlosti sada vam se može uvlačiti u misli ili „nasrtati“ na vas pokušajima da obnovi komunikaciju. Vidite šta ćete sa ovim.

Posao
Obim posla se konstantno povećava i vi na svaki način pokušavate da uhvatite konce dešavanja i kontrolišete situaciju. Sa svih strana ste bombardovani informacijama, zahtevima, molbama – i samo vam vaša racionalna priroda sada pomaže da se u svemu ne pogubite u potpunosti. Na druge se ne oslanjajte, jer nema ništa od tog posla. Obećaće i zaboraviće ili će ih nešto odvući na drugu stranu. Sami ste sa sobom. Vi i vaša ogromna snaga ruku pod ruku. Zato, napred u borbu – do pobede!

Novac
Uspevate vi da se nekako izborite sa svim situacijama u finansijskom segmentu, iako ćete verovatno u prvom delu nedelje biti jako nervozni zbog svega. Mogućnost nekih većih priliva vam stoji.

Zdravlje
Muka vam je od toga što ste vrlo statični, što iz nekog razloga niste u mogućnosti da budete više u pokretu. Jako vam je potrebna fizička aktivnost.

 

ŠKORPIJA

 

Hrana
Slabi ste na uživanje u dobrom zalogaju i tu nema šta da se priča. S druge strane – jako se trudite da se hranite zdravo, kvalitetno, umereno. Pa kako će ova dva zajedno? Pa nikako – jedan dan jedno, drugi dan drugo....i tako u krug...

Ljubav
Vaš vladar Mars ušao je u polje partnerstava, što sa jedne strane donosi to da ćete više sebe ulagati u sve što je vezano za odnos sa voljenom osobom. S druge pak – nemate vi neku naročitu snagu da bilo šta menjate ili da utičete na vezu, osim ako ćete se posvetiti tome da sa partnerom više uživate u svim životnim zadovoljstvima. Taj segment „uživanja“ može u ovoj sedmici biti vrlo zanimljiv i doneti vam vrlo strasne momente sa osobom koju volite. Oni koji su slobodni imaju vrlo zanimljive trenutke sa osobama suprotnog pola. Ima tu više potencijalnih „kandidata“ i onih koji vam mogu zapasti za oko....a i vi njima. Neke strasti mogu proključati, neke se emocije mogu probuditi. U svakom slučaju – biće interesantno!

Posao
Dokle god se vodite svojim interesima, u prevodu – dokle god imate na pameti ono što želite da ostvarite i zaradite – uspevaćete da pronađete zajednički jezik i sa onima sa kojima se inače ne biste ni trudili da se razumete. U ovoj sedmici može biti vrlo zanimljivih dogovora, ali ako očekujete da odmah vidite korist od toga, verovatno je da su male šanse za tako nešto. Tek od marta meseca će neke stvari početi da se uobličavaju na pravi način i konkretizuju. Do tada – strpljenje i samo gurajte napred.

Novac
Pare vas hoće, pare vas neće. Doći će vam ono čemu se niste nadali, ali će vam otići više nego što ste planirali. Šta da se radi, takav je period.....

Zdravlje
Niste loši, ali niste ni bajno. Slaba tačka će vam biti grlance, zato ga čuvajte dobro – pijte čajeve i tople supice....

 

Nastavak na sledećoj strani

makonda-tracker