ASTRO

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 28. januara do 3. februara?!

0

Čeka nas izuzetno zanimljiv period!

foto: Profimedia

 

OVAN

Hrana

Citrusi i južno voće – bilo kao užina, bilo kao ceđeni sokovi – jako će vam prijati u ovom periodu, a istovremeno će doprineti jačanju vašeg imuniteta. Izbegavajte preteranu upotrebu začina, a pecivo, mesne i mlečne proizvode umanjite.

Ljubav

Kod zauzetih Ovnova i dalje traje period u kojem je strast ključni element u odnosu sa voljenom osobom. Naravno da je ta strast odlična kada se koristi na onaj pravi način, ali emotivno ludilo može otići i na drugu stranu – pa neće biti iznenažujuće ukoliko se vi i partner budete čas voleli, čas svađali. Naročito obratite pažnju na dane oko vikenda jer su oni posebno nestabilni i zahtevni. Slobodni su nezaustavljivi – privlačite zadivljene poglede suprotnog pola, a i vi se osećate moćno – kao da možete osvojiti koga god poželite. Uživajte u ovim danima jer vam donose mnogo društvenih aktivnosti i mnoštvo novih osoba u vašem životu – sve je ludo, zanimljivo, opijajuće, puno hemije i varnica!

Posao

Ne volite i ne želite da se baš mnogo oslanjate na druge, ali u ovoj nedelji biste mogli da razmislite i o tome. Postoje osobe koje vam nude podršku, pomoć, savet ili jednostavno – žele da sa vama započnu neku zajedničku poslovnu aktivnost. U periodu ste kada bi valjalo razmisliti i o tome da sa nekim udružite snage. Svaka vrsta pritiska će vam izuzetno smetati, pogotovo od strane šefova, autoriteta i naročito ako vas oni budu usporavali, kočili ili se mešali u vaš način rada.

Novac

Ova nedelja je interesantna po pitanju finansija i u njoj se pored redovnih priliva, može zaraditi i preko dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Niste još uvek izašli iz perioda u kojem su vam respiratorni organi posebno osetljivi na hladnoću. Moguće su i glavobolje.

 

BIK

Hrana

Ishrana je u ovoj nedelji neujednačena, jer ponekad nećete imati dovoljno vremena ni za šta. Izbegavajte da u večernjim satima nadoknađujete sve ono što ste propustili tokom dana. Potrudite se da na dnevnoj bazi uzimate makar sveže voće.

Ljubav

Nedelja vrlo čudnih i skokovitih odnosa sa voljenom osobom. Od ljubavi i strasti do ljubomore i optužbi, od smeha do uslovljavanja, od opuštenih zajedničkih momenata do pritisaka i manipulacije. Obratite posebnu pažnju na drugi deo sedmice i dane oko vikenda jer u ovom periodu može sve kulminirati. Da se razumemo – sve je rešivo i sa svime se može izaći na kraj. Takođe, kod nekih Bikova ovi dani mogu doneti veliku zabrinutost i nespokoj zbog nekog člana partnerove porodice. Oni koji su slobodni – trigon vaše vladarke sa Uranom može da vas brzinski digne i isto tako brzinski vam ubaci neku novu osobu u život. E sad, da li će to ostati samo na prijateljstvu, avanturi ili prerasti u nešto više – videćemo....

Posao

Poslovno vi funkcionišete dobro, a tokom ove sedmice mogu vam se otvoriti i nove ponude ili poslovne prilike. Neki od vas jesu trenutno zabrinuti ili zbog situacija koje se dešavaju oko njih, ili zbog toga što su im dalji postupci i planovi šefova nejasni pa se pitaju da li su uključeni u njih. Ne brinite, nemate nikakvih razloga za to. Do vas mogu dolaziti informacije koje bi vas u trenutku onespokojile, samo da biste kasnije shvatili da ste previše negativno gledali na stvari.

Novac

I vi u ovoj nedelji možete popraviti svoju finansijsku situaciju i to najpre nekim mogućnostima za zaradu koje će se na blic otvoriti.

Zdravlje

Neku zdravstvenu problematiku gurate u stranu i ne želite da joj posvetite pažnju. Ne budite neodgovorni prema sebi.

 

BLIZANCI

Hrana

U ovoj nedelji vama lično najviše odgovara „konkretna“ hrana – najpre meso na svaki način. ovakvom ishranom bi vaši apetiti i želje bili ispunjeni, ali ne i potrebe vašeg organizma. Trenutno vam je potrebna kuvana hrana – variva, čorbe i supe koje će biti sastavljene od više vrsta povrća i malo mesa.

Ljubav

Kako je bilo u prethodnom periodu – u ovoj nedelji ćete još odlično funkcionisati sa voljenom osobom. Još uvek će se povremeno osetiti talasi napetosti, ali će oni brzo nestajati. Sada bi bio fin momenat da se dogovarate, da pravite zajedničke planove, da promenite malo ustaljenu rutinu – možda nekim izlaskom, većim druženjem sa prijateljima ili čak kraćim putovanjem? A slobodnim Blizancima poznanstvo koje može ići posredstvom prijatelja ili pak preko društvenih mreža – može zaista pomutiti mozak. U ovoj se nedelji može započeti priča koja će u sebi nositi sve – i element iznenađenja, i jednu ludu energiju, i ogromnu strast koja će vas odneti na sedmo nebo.

Posao

Iako se nervoza još uvek provlači negde ispod površine, mora se priznati da poslovni segment dosta fino funkcioniše u ovoj nedelji. Šta više – možete napraviti par vrlo zanimljivih kontakata, a neki od vas čak i pokrenuti saradnju koja je vrlo obećavajuća. Ništa neće biti čudno ukoliko se to bude vezivalo čak i za inostranstvo. U ovom periodu ne biste trebali da se ustručavate da iznesete svoje ideje, predloge – da pokažete kreativnost na svaki mogući način. isplatiće vam se.

Novac

Vrlo nestabilna nedelja kada su finansije u pitanju. Iako imate velike šanse za iznenadne zarade, ipak će neki od vas imati problem sa naplatom. Izbegavajte da se zadužujete i da pozajmljujete novac drugima.

Zdravlje

Prehlade, viroze koje mogu biti praćene visokom temperaturom. Stariji Blizanci imaju problem sa kostima, zglobovima, reumatskim bolovima.

 

RAK

Hrana

Tokom cele nedelje želja za hranom će varirati. Bićete skloni da preterujete po pitanju začina, po pitanju unosa mesa i mesnih proizvoda a imaćete i povremene „napade“ želje za slatkišima koje nećete moći da obuzdate.

Ljubav

Kao sve je u redu u vašim emotivnim vezama i brakovima. A da li je zaista tako? Vi lično ulazite u ovu sedmicu u jednom čudnom raspoloženju. Svesni ste da trenutno postoji stabilnost u odnosu sa voljenom osobom, ali vi biste tako rado sve promenili, iz korena. Jer nešto vam smeta, nešto fali. Možda ste preumorni od svega, možda ste iscrpeli sve svoje snage, možda vam je dosta.....a možda je ovo samo prolazno raspoloženje koje će brzo uminuti. U svakom slučaju, ovo nije vreme da sečete i insistirate na bilo čemu. Pustite, neka se stvari malo slegnu. Prvenstveno u vama. Slobodni Rakovi – kontakt sa osobom preko poslovnog segmenta ili društvenih mreža može raspaliti sve strasti u vama.

Posao

Odnos sa šefovima i poslovnim saradnicima povremeno će u ovoj sedmici biti u krizi. Vi ćete se lično osećati kao neko ko mora da se bori iz dana u dan da bi preplivao, trenutno nemirne vode koje vas okružuju. Uspećete u tome, ne brinite. Nosite mnogo više snage u sebi nego što mislite. Jedna interesantna ponuda ili prilika vam stoji u drugom delu sedmice. Itekako je vredi razmotriti vrlo ozbiljno, pa čak i ako je skopčana sa nekim uslovima koji vam ne odgovaraju.

Novac

Novčane prilike će vas hteti u ovoj sedmici. Može se napraviti par vrlo dobrih finansijskih poteza.

Zdravlje

Bićete osetljivi na vremenske prilike i neprilike – čuvajte grlo i sinuse, a može doći i do prehlade i problema sa mokraćnim kanalima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker