ASTRO

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 28. januara do 3. februara?!

0

Čeka nas izuzetno zanimljiv period!

 

LAV

Hrana

Za vas bi bilo najbolje da u ovoj sedmici u potpunosti izbegavate makar mesne proizvode. Meso možete ali piletinu i ćuretinu. U suštini, najviše bi vam odgovarala trenutno riba. Takođe, sveže povrće kroz salate ili kao međuobrok.

Ljubav

Malkice drame, čisto da začini stvari u emotivnim vezama i brakovima. Suštinski, bićete dobro u potpunosti ali ćete s vremena na vreme malo uzburkati vodu, čisto da bude zanimljivije. Ukoliko ste nešto u prethodnom periodu zabrljali – sada možete da ispravljate stvari i da poboljšavate komunikaciju sa partnerom. Oni koji su slobodni – vi trenutno ne radite ništa, ali i to ništa je dovoljno da oči suprotnog pola budu uperene u vas. Svakakvi će predlozi padati tokom ove sedmice – neke udvarače ćete „oduvati“ na keca, drugima ćete dozvoliti da budu u vašoj blizini i pomalo flertovati sa njima, a biće i onih koji će vas dotaći u srculence. Lepi dani su pred vama, ispunjeni zanimljivim dešavanjima.

Posao

Krenuli ste vi u napad na više frontova, ali u svemu tome možete pomalo i da se pogubite ukoliko se ne organizujete kako treba. Trenutno ste u centru dešavanja i sigurno je da biste trebali da ovu svoju poziciju i iskoristite. Odnos sa nekim kolegama neće funkcionisati, ali nemojte da dozvolite da vas uvuku u neke rasprave – sklonite se i gledajte svoja posla. Toliko ovih dana kombinujete, planirate, tražite nove načine i nova rešenja – da ćete morati da iskombinujete nešto što valja!

Novac

Negde sredinom sedmice mogu vam se otvoriti mogućnosti za iznenadnu, veću zaradu. Ne propustite ih.

Zdravlje

Pred kraj sedmice je moguća malaksalost, pojačan umor, ali i manji pad imuniteta.

 

DEVICA

Hrana

Da li zbog manjka vremena, da li zbog toga što vas mrzi ili vam se jednostavno tako baš hoće – u ovoj sedmici vrlo često posežete za brzom hranom, za grickalicama, konzerviranim namirnicama, mesnim prerađevinama – svim onim što možete brzo spremiti i još brže pojesti....

Ljubav

Negde ste svesni da niste u poslednje vreme posvećivali dovoljno pažnje osobi koju volite. Mnogo je drugih stvari i obaveza kojima se morate okrenuti i to je sve u redu – ali morate pronaći i dovoljno prostora za partnera. A u ovoj sedmici bar to možete. Trudite se da se komunikacija odvija nesmetano, čak i da se poboljša. Device koje su slobodne vrlo su zainteresovane za osobu sa kojom imaju samo povremenu ili površnu komunikaciju. Čekate da druga strana napravi neki konkretniji potez ili da vam makar da signal da je zainteresovana. Bićete vrlo razočarani ako se nešto tog tipa ne dogodi u ovoj sedmici...No, čak i da je tako – sačekajte – biće dana za megdana...

Posao

Iako početak sedmice može biti dosta stresan u poslovnom segmentu – i to kroz probleme u komunikaciji sa onima koji su vam važni – to ne znači da u ovom periodu nećete uspeti da povučete prave poteze i ostvarite neke bitne poslovne ciljeve. Sa malo uklapanja i sa više dogovaranja umesto insistiranja na svojim stavovima – sve se može srediti očas posla. Dobar je momenat i da pokrećete planove i prezentujete ideje i nova rešenja koja već odavno imate spakovane u glavi...

Novac

I pripadnici vašeg znaka mogu u ovoj nedelji biti pozitivno iznenađeni novčanim prilivima.

Zdravlje

Nervozni ste i previše osetljivi – stres je dosta naglašen a imunitet nije baš u punoj snazi. Moguće su sve vrste prehlada i viroza.

 

 

VAGA

Hrana

Iako drugi nemaju nikakve zamerke za vaš izgled – vama bodu oči neki viškovi koje samo vi vidite. Kad ste već tako kritični prema sebi, onda naučite da budete isto tako i strogi – pa recite NE kada vam ruka posegne za nekim slatkim ili slanim zalogajem (i to samo zato što su vam oči gladne).

Ljubav

Nestalnost i nestabilnost u emotivnim vezama i brakovima se nastavlja i dalje. Partner vam ne posvećuje onoliko vremena koliko biste vi želeli, pa ćete mu u ovoj nedelji udariti kontru i gledati da „uhvatite krivinu“ i zabavite se sa prijateljima kad god možete. U suštini, vi i vaše voljeno biće ćete se čas spajati, čas razdvajati, čas voleti čas svađati. Samo napred, ako je to ono što vam odgovara.....Usamljene Vage sa Suncem i Merkurom u svom polju ljubavi, kao i sa trigonom svoje vladarke Venere prema Uranu – neće ostvariti emotivnu priču ili neku kombinaciju samo i isključivo ukoliko se zatvore u kuću i pogase sve računare i mobilne telefone. Ako iole promolite nos negde – eto udvarača na sve strane!

Posao

Jedna brza i ispunjena dešavanjima nedelja je pred vama. Planovi će se menjati, situacije će preskakati jedna drugu, dogovori će se pokretati – jedan, pa drugi, pa treći – a vi ćete se u svemu tome snalaziti kao riba u vodi. Obratite pažnju na sredinu nedelje – tada vam može uleteti potpuno neočekivano jedna ponuda ili poslovna šansa kojoj ste se odavno nadali! Takođe, to je vreme da i otputujete poslovno i napravite neki odličan poslovni dil. Nerviranja i brige potisnite u stranu – samo gurajte napred!

Novac

Ovo je vaša nedelja za zaradu. I sigurno je da ćete u njoj imati jedan veći ili par manjih priliva koji će vam baš dobro doći!

Zdravlje

Male su šanse da možete imati neki iole ozbiljniji zdravstveni problem u ovom periodu. Samo neke prolazne smetnje i smetnjice, lako rešive.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Jednim, ali samo jednim delom ćete uspeti da malo regulišete i unormalite svoju ishranu tokom ove sedmice. Realno gledano, morate vi još mnogo da se borite sa svojim apetitima i povremenim napadima gladi u kojima se okomljujete na namirnice za koje znate da biste trebali da ih preskočite....

Ljubav

Ništa posebno novo nema da se kaže za Škorpije koje su u emotivnim vezama i brakovima. ista meta, isto rastojanje. Niti ste loše, niti ste dobro. Borite se sa tim kako znate i umete i gledajte da ne pokleknete pod iskušenjima koja se i dalje otvaraju na sve strane. Oni koji su usamljeni imaju prilike za ljubav. Naravno, osim ako ih neka druga, bitnija dešavanja ne okrenu na drugu stranu. Vama su u suštini sada potrebni izazovi. Potrebno vam je da se borite za nekog, da grizete, da jurite, da osvajate – i tražite baš takve, maltene pa nemoguće misije da biste ih ostvarili. Ko se mota oko vas i udvara vam se – taj vam je nezanimljiv sto posto. Nećete da vas osvoje, hoćete da vi osvojite ali one koji se ne daju tako lako

Posao

Oko nekih dogovora ćete tako da se natežete ove nedelje. Da se ubeđujete, da prigovarate, da budete na granici da sve prekinete.....a onda da se ponovo vratite u igru i nastavite istim žarom. Samo napred – i pored prepreka koje su tu i koje neće nestati same od sebe, ovo je fenomenalan period da se izborite za ono što želite. I zato ne posustajte. I pripadnike vašeg znaka može iznenaditi jedna jako dobra poslovna ponuda ili prilika – još ako se vezuje za inostranstvo – ma milina!

Novac

Ah, kako je to slatko kada uopšte niste očekivali neke pare, a one vam padnu sa neba. Lepo kažite hvala i potrošite ih sa guštom.

Zdravlje

Bežite od svega što je hladno. Od hladnog vremena, hladnog jela, hladnog pića, hladnih ljudi. Samo se toplinom okružite i sve će biti u redu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker