pogledajte novitete

Snimanje nove sezone počelo bez Jelene Karleuše: Ovako izgleda žiri Zvezda Granda u novoj postavci (FOTO)

Članovi žirija Zvezda Granda došao je na snimanje prve emisije, a dočekao ih je novi studio i drugačija atmosfera, jer ovoga puta na mestu Jelene Karleuše sedeće Svetlana Ražnatović

1
1 / 18 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danas je počelo snimanje prve emisije popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda koje je kako je počelo sa dve nove promene, a to su scenografija i postava žirija.

 

Najpre je u javnosti odjeknula vest da ove sezone u stolicama ovog šou programa neće sedeti pop pevačica Jelena Karleuša koja je u prethodnih pet godina bila stalni član žirija. Na njeno mesto došla je folk pevačica Svetlana Ražnatović koja se ovom prilikom došla na snimanje odevena u satenske duboke plave pantalone, providni rupičasti sako koji je ukombinovala sa topom identičnog materijala.

 

Marija Šerifović i Snežana Đurišić odlučile su da dođu odevene potpuno u crno, dok su Saša Popović i Ana Bekuta bili u belom gornjem delu sa tamnim pantalonama, ali su Dragan Stojković Bosanac i Viki Miljković uneli vedrijih boja te je tako Viki bila odevena u žutu boju, dok je Bosanac imao žutu košulju i patike koje je ukombinovao sa tamnim pantalonama. Aleksandar Milić Mili je takođe bio odeven u svom fazonu te je tako nosio svetle pantalone, tamnoplavu košulju i sportske patike koje je uklopio iz modnu zamisao.

 

Obećenja koje je Saša dao, a to je da će ovaj format funkcionisati u drugačijoj scenografiji je realizovano, a kakva će ovo sezona biti ostaje da vidimo u emisijama koje predstoje, pošto su pored promena koje su se desile, najavljene i još neke izmene.

 

 

makonda-tracker