zna se ko je pobednica

Jedan kombinezon i halteri Moneskina sve bacili u senku! Na sinoćnom crvenom tepihu videli smo sve – od kiča do GLAMURA

0

Ova dodela nagrada uvek se željno iščekuje jer je nešto ležernija od uručenja Gremija, pa izvođači imaju priliku da eksperimentišu s modom i predstave naam vrlo ekscentrična izdanja

foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia, Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SamPayne@Broadimage / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia, Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SamPayne@Broadimage / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U Los Anđelesu je sinoć održana dodela Američkih muzičkih nagrada, koju je bez sumnje – kako to obično biva kad god ona ima "svež" album – obeležila Tejlor Svift!


Američka kantautorka je višestruka pobednica ove ceremonije, a na prvom mestu je proglašena za umetnicu godine, nadmašivši tako Bijonse i Harija Stajlsa, koji su važili za favorite.

 

Da sve bude još interesantnije, ona je nagrađena i za pop album godine, i to za novu verziju svog muzičkog albuma "Red" iz 2012, a nagrađena je i kao najbolji kantri izvođač i za najbolji spot (za pesmu "All Too Well").


Tejlor nije dominirala samo na bini, već je ostavila najsnažniji utisak i na crvenom tepihu, gde se pojavila u zlatnom kombinezonu brenda Blonds, iz kolekcije za jesen 2019, a svoje izdanje u potpunila je luksuznim zlatnim nakitom.

 

1 / 8 Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia


Pored Tejlor, mnogo se nakon ovog događaja priča i članovima italijanskog brenda Moneskin, koji su su dobili nagradu za najbolju rok pesmu "Beggin'", a na dodelu su stigli u halterima! Što se tiče ekscentričnih izdanja, danas se priča i o muzičaru Mašin Gan Keliju, koji je poneo bodljikavo ljubičasto odelo prekriveno ekserima.


Bile su tu još Keli Rouland, Vejn Brejdi, Pink i mnogi drugi...

 

 

makonda-tracker