modna inspiracija

KO KAŽE DA SEKSEPIL NIJE ZA JANUAR? Ove šik DŽEMPER-HALJINE stilizuju se lako, a u njima svaka žena izgleda kao MODEL

0

Duže ili kraće, jednobojne ili šarene — džemper-haljine su proteklih godina apsolutni hit jesenje i zimske sezone!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najlepših modnih poslastica u hladnijim mesecima svakako su udobni i topli džemperi. Međutim, proteklih nekoliko sezona sve je više zaljubljenica u modu koje biraju džemper-haljine, veoma efektne komade koji stoje svakoj ženi, bez obzira na oblik građe i kilograme.

 

Ove sezone, modeli s rolkom su manje dominantni nego oni labavijih okovratnika, a sve je u znaku predimenzioniranosti, kako kada je reč o rukavima, tako i kada govorimo o samoj veličini ovog komada.

 

 

Njihova glavna prednost je to pružaju osećaj udobnosti i vrlo su praktične.

 

Pored toga što možete biti sigurne da će vam biti toplo, u džemper-haljini ćete osećati i besprekorno stilizovano jer se može nositI na bezbroj načina!

 

Želite da naglasite struk? Dodajte joj trendi kaiš ili pojas! Radite biste da slobodno pada? Odlično — izgledaće jednako dobro!

 

Kombinujte ih s helankama i patikama ako ste raspoložene za sportski stil ili sa čarapama, cipelama ili gležnjačama sa štiklama i strukiranim blejzerom, ako želite dašak elegancije. Ukoliko pitate slavne lepotice, one preferiraju da ih nose u kombinaciji sa čizmama preko kolena i uz providne čarape, a mnoge biraju da im dodaju efektne alke.

 

Predstavljamo vam najinteresantnije modele koje smo uspeli da pronađemo za vas.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker