Čestitke pristižu sa svih strana sveta

Dok pedesete gazi: Nikada do sada otkriveni detalji iz života Sare Džesike Parker

Glumica Sara Džesika Parker stekla je ogromnu popularnost kao kovrdžava kolumnistkinja iz Njujorka u potrazi za ljubavlju, Keri Bredšo, iz popularne serije "Seks i grad"...

0
1 / 10 Foto: Profimedia

Rođena je na današnji dan, 25. marta, te tekuće godine proslavlja 53. rođendan! U to ime, otkrivamo nekoliko detalja iz njenog života koje je malo ko znao.

 

1. Nije bila "u fazonu" da se prijavi za ulogu Keri?

 

Kada je trebalo da ode da se prijavi za ulogu Keri Bredšo, ulogu koja joj je promenila život, glumica se apsolutno nije žurila...

Nisam radila serije deset godina", bio je njen komentar u emisiji "Sex and the City: Kiss and Tell", iako su joj ponudili i mesto producenta ukoliko potpiše ugovor.

Pristala je tek kada joj je agent (i suprug) Metju Brodrik rekao da bi bilo suludo odbiti takvu priliku.

 

2. Udala se u crnom

 

U maju 1997. godine, Sara i Metju zavetovali su se na večnu ljubav. Mlada je nosila crno, a razlog je otkrila u intervjuu za Meri Kler.

Bilo me je sramota da se udam u belom, a ni on ni ja nismo hteli da privlačimo mnogo pažnje... kajem se zbog toga svakako."

3. Bila je sa Robertom Daunijem Džuniorom za vreme dok se on borio sa zavisnošću.

Bio sam tako sebičan... Voleo sam da pijem, imao sam dosta problema s drogama, ali njoj to kao da nije bilo važno. Pružila mi je dom i razumevanje. Pokušala je da mi pomogne. Umela je da me otrezni i onda bismo otišli da kupujemo nameštaj zajedno. Ona je jedna sila od žene", rekao je glumac svojevremeno za magazin Parejd.

Par je bio u vezi sedam godina.

 

4. Jedina koja se nije skinula u seriji.

 

Po ugovoru, Sara Džesika Parker nema ni jednu jedinu golišavu scenu u "Seksu i gradu", za razliku od ostale tri koleginice Kim Katral, Sintije Nikson i Kristin Dejvis.

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker