iskrena

U braku je već 20 godina, a nikada nije prežalila ono što je uradila nekoliko dana pred venčanje: Sara Džesika Parker progovorila o udaji i greškama koje je napravila

0

Glumica poznata po ulozi Keri u seriji "Seks i grad" podelila je sa svima zbog koje odluke se kaje u životu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sara Džesika Parker je sa Metjuom Broderikom u braku od 1997. godine, i zajedno imaju dve ćerke koje su dobili uz pomoć surogat majke.

 

Iako je njen lik u prvom nastavku filma doživeo veliki debakl na venčanju, Sari se to srećom nije dogodilo, već je njena greška prilikom udaje za sadašnjeg supruga bila ta što je nosila crnu venčanicu.

 

20 godina im je verna: Sara Džesika Parker pokazala fanovima šta je za nju prava ljubav (FOTO)
 

Kako je sama priznala, ona se odlučila za brzinsku varijantu kupovine venčanice, pa je ušla u prvu prodavnicu i odabrala u potpunosti crnu haljinu. Sara se udala pred 100 ljudi pre 20 godina, a svi gosti mislili su da dolaze na zabavu, a ne na venčanje.


Svojom kreacijom zasenila je sve na crvenom tepihu: Sara Džesika Parker u kombinaciji koja ostavlja bez daha (FOTO)

 

- Da sam barem to napravila zato što sam bila kul, ali jednostavno mi je bilo sramno da trošim mnogo vremena na traženje venčanice. Setila sam se jedne prodavnice koju sam volela, otišla sam u nju i skinula prvu stvar s vešalice. Sada bih drugačije postupila. Uzela bih nešto belo. Pravu venčanicu kakvu je trebalo da nosim tog dana - iskreno je priznala.

 

 

makonda-tracker