život u trendu

Odelo Tamare Dragičević je sinonim za jesenji šik: Udobno je, lagano & idealno za sve prilike, a pristaje svakome!

Glumica ima nepogrešiv osećaj za modu.

Tamara Dragičević zna kako se obući za svaku prilikufoto: @ tamaradragicevic/Instagram

Tamara Dragičević je glumica čiji stil odražava savršen spoj elegancije, sofisticiranosti i savremenih trendova.

 

Njene modne kombinacije često kombinuju klasiku sa modernim detaljima, a omiljeni komadi su joj oni koji joj omogućavaju slobodu i udobnost, dok istovremeno zrače prefinjenim šarmom.

 

Bilo da je reč o crvenom tepihu, pozorišnoj premijeri, ili opuštenoj dnevnoj varijanti, Tamara uvek bira odeću koja ističe njenu prirodnu eleganciju, ali i njen smeli modni ukus.

 

Tako je nedavno prošetala u jarkocrvenom ženskom odelu koje je privuklo mnogo pažnje i postalo inspiracija za mnoge ljubiteljke mode.

 

Ovo žensko odelo, sastavljeno od oversized pantalona i sakoa na pruge, pravi je primer sofisticiranog, ali i hrabrog modnog izbora. Jarkocrvena boja u kombinaciji s elegantnim prugama donosi dodatnu dozu ozbiljnosti i glamura, čineći ovaj komplet savršenim za sve prilike.

 

Tamara je pokazala kako jedan komad može biti nosiv tokom celog dana, od jutarnje kafe do svečane večere, i to na način koji pleni pažnju i ostavlja snažan utisak.

 

Oversized kroj pantalona pruža udobnost i slobodu pokreta, dok naglašeni struk i blago spuštena ramena na sakou daju elegantan i sofisticiran izgled.

 

Ovaj outfit savršeno se uklapa u jesenju garderobu jer crvena boja dodaje živost i toplinu u tmurnije dane, dok materijal i kroj odela štite od hladnoće i daju osećaj ugodnosti.

 

Prugasti motiv odela daje dodatni osećaj dinamike i modne oštrine, što ga čini idealnim za sve poslovne i društvene prilike.

 

Kombinacija ovog odela s neutralnim ili jarkim bojama, poput bele košulje ili crne dolčevite, omogućava vam da transformišete svoj izgled u skladu s različitim situacijama.

 

Tamara je ovo odelo nosila s jednostavnim, ali upečatljivim detaljima – neutralnim salonkama ili elegantnim mokasinama, i minimalističkim nakitom koji naglašava modernu estetiku.

 

Sakoi i pantalone u oversajz kroju ostavljaju prostora za kreativno kombinovanje dodataka, kao što su mini torbe ili statement nakit koji unosi personalizovanu notu u outfit.

 

Takav stil prikladan je za poslovne obaveze, ali može biti odličan izbor i za opušteno popodne s prijateljima, dok uz dodatak crvenog ruža i visokih potpetica, postaje idealan izbor za večernje izlaze.

 

Žensko odelo poput ovog koje je Tamara ponela definitivno će se isticati ove jeseni kao inspiracija mnogima koji žele da se osećaju snažno, moderno i chic u svakom trenutku.

 

Njegova svestranost i elegancija omogućavaju da se osećate moderno, sofisticirano i spremno za sve prilike, bilo poslovne ili privatne.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Realna priča Tamara Dragičević