ultimativna inspiracija

Mini-haljina Jovane Pajić koju apsolutno morate videti: Vizuelno izdužuje noge & pogodna je za svaku priliku

0

U svakoj prilici pokazuje zašto važi za jednu bod najbolje odevenih dama na domaćoj njavnoj sceni.

Pevačica zna kako se obući u svakoj prilici
Pevačica zna kako se obući u svakoj prilicifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Jovana Pajić već odavno je poznata po svojoj eleganciji i nepogrešivom osećaju za stil, a u svakoj prilici ume da zablista.

 

Bilo da se radi o nastupu, crvenom tepihu ili nekoj opuštenijoj prilici, Jovana uvek bira kombinacije koje ističu njenu figuru, a pritom odišu ukusom i sofisticiranošću.

 

Njen stil je sveden, moderan i ženstven, a najnovije izdanje u kojem je zablistala idealno je za sve vrste prazničnih proslava i svečanosti.

 

Na jučerašnjem nastupu u prestoničkom restoranu, Jovana je oduševila prisutne u crnoj mini haljini na duge rukave, koja je uspela da spoji jednostavnost i glamur.

 

Iako kratka, haljina je delikatno dizajnirana tako da ne otkriva previše, već zadržava dozu elegancije zahvaljujući zatvorenom gornjem delu i damski krojenim naramenicama koje joj daju sofisticiran izgled.

 

Poseban detalj koji ovu haljinu čini jedinstvenom jeste beli deo tkanine vezan oko struka, poput marame koja se dramatično spušta uz njenu nogu, razbijajući tako monotoniju crne boje i dodajući dozu dramatičnosti i originalnosti celokupnom izgledu.

 

Jovana je ovu kombinaciju uparila saklasičnim crnim potpeticama sa otvorenim prstima, što je dodatno doprinelo ženstvenosti i istaklo njene vitke noge.

 

Jovana je blistala bu mini crnoj haljini
Jovana je blistala bu mini crnoj haljinifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Od nakita je odabrala suptilne minđuše koje nisu odvlačile pažnju od haljine, već su savršeno doprinele njenom minimalističkom, a istovremeno sofisticiranom stajlingu.

 

Kosa joj je bila isfenirana na ravno, što je naglasilo modernu liniju haljine, dok je šminka ostala prirodna, blago ističući njenu lepotu.

 

Ovakav stajling pevačice Jovane Pajić odličan je izbor za sve one koji žele da postignu upečatljiv izgled bez previše ekstravagancije. Njena haljina spaja klasične modne elemente sa svežim detaljima, što je čini savršenom inspiracijom za praznične večeri ili formalne proslave.

 

Jovana je još jednom pokazala da jednostavnost i elegancija idu ruku pod ruku, potvrđujući svoj status modne ikone na domaćoj sceni.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jovana Pajić

 

makonda-tracker