jesen sa stilom

Šik & udobno izdanje slavne trudnice: Kaput-haljina Dženifer Lorens je pravo modno čudo & laska svakoj figuri

0

Poznata glumica zna kako se obući za svaku priliku, a ovaj komad pristaje svakome i idealan je za sve prilike.

Glumica čeka svoje drugo dete
Glumica čeka svoje drugo detefoto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

U prvoj polovini godine, Dženifer Lorens bila je u centru pažnje zahvaljujući svojim modnim izdanjima, kako na crvenom tepihu, tako i u svakodnevnim stajlinzima.

 

Nazvana kraljicom streetstyle-a, dominirala je svetskim medijima svojim elegantnim i trendi outfitima.

 

Međutim, ubrzo je gotovo nestala iz javnosti, što je podstaklo mnoge spekulacije. Razlog je sada otkriven – glumica očekuje svoje drugo dete sa suprugom Kukom Maronijem, a sinoć se pojavila na jednom holivudskom događaju, gde je po prvi put pokazala trudnički stomačić u prelepom, sofisticiranom izdanju.

 

Na AFI Festu 2024. održanom sinoć u Los Anđelesu, Dženifer je blistala u snežno beloj kaput-haljini, savršenoj za njeno svečano predstavljanje na crvenom tepihu.

 

Ova wrap haljina odlikuje se oštrim V-izrezom, kratkim rukavima i crnim dugmićima duž sredine, koji su stajlingu dodali prefinjenu notu.

 

Dženifer je haljinu nosila elegantno prebačenu preko jednog ramena, dok je crni kožni kaiš oko struka istakao njen trudnički stomačić i naglasio figuru.

 

Uz haljinu, ponela je crne cipele ovalnog oblika koje su se savršeno uklopile uz crne detalje na haljini, a kao jedini nakit odabrala je diskretan beli zlatni sat i dijamantski prsten koji je dobila od Maronija.

 

1 / 5 Foto: Jeffrey Mayer/ MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

Pored trudničkog stomačića, glumica je sinoć premijerno prikazala i novu frizuru – ravnu kosu sa blago zaobljenim krajevima i romantičnim curtain šiškama koje su joj uokvirile lice.

 

Šminka je bila minimalistička i elegantna: klasični crni ajlajner, sjaj na usnama u prirodnoj boji i bež manikir.

 

Ovim izgledom, Dženifer je uspela da spoji sofisticiranost i opuštenu eleganciju, što je odavno postao njen zaštitni znak.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslušajte trenera Dženifer Lopez

 

makonda-tracker