misterija

Živeli su kao u 18. veku, zbog njega je gotovo zaboravila srpski: Kako izgleda muž Nede iz serije "Greh njene majke"?

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija na kojoj je, navodno,  Ivana Jovanović sa izvesnim Amerikancem za koga se spekuliše da je njen suprug 

IVANA JOVANOVIĆ GODINAMA ŽIVI U AMERICI foto: Facebook Printscreen / Ivana Jovanovic

Glumica Ivana Jovanović maestralno je odigrala ulogu Nede u seriji "Greh njene majke", a onda misteriozno nestala sa domaće javne scene.

 

Nakon izvesnog vremena saznalo da je otišla da živi u Ameriku, sa svojim sinom, a jednom prilikom je u intervju za poznati srpski magazin objasnila čime se tamo bavi, gde i sa kim živi. 

 

Tom prilikom ona je otkrila da se ne bavi glumom, već da je posao pronašla kao kreativni menadžer u jednom restoranu. Takođe, otkrila je da živi u Holivudu, da piše kolumnu za jedan poznati časopis i provodi vreme sa brojnim poznatim ličnostima. 

Ivana je tada rekla da u Holivudu živi sa jednim od svojih omiljenih amerikanaca Rajanom Kuncom.

 

Nakon toga je opet usledila pauza i od Ivane dugo nije bilo ni traga ni glasa. Ipak, nedavno na društvenoj mreži X, pojavila se jedna fotografija koja je izazvala pravu lavinu komentra ne samo ljudi iz Srbije, već i onih iz Amerike.

Izvesni Rajan Kunc podelio je fotografiju sa ženom, koja veoma liči na našu glumicu Ivanu Jovanović, a uz nju je stajalo:

 

- Preslio sam se iz Amerike u Srbiju sa svojom suprugom. Apsolutno je zapanjujuće.

 

Na tu fotografiju nadovezali su se brojni komentari u kojima su se pratioci pitali da li je na fotografiji zaista ona i da li je muškarac na fotografiji njen muž.

 

Budući da nije bilo nikakvog odgovora glumice ne možemo biti sigurni da je to ona, ali ono što je sigurno je činjenica da neodoljivo podseća na Nedu iz serije "Greh njene majke".

 

Bonus video:

Pevačica otkrila zašto je napisala knjigu