neprijatna iskustva

Jedna ga tretirala kao slugu, druga gledala kao smeće... Poznati frizer otkrio koje zvezde smatra najgorim ljudima

Čovek koji je decenijama deo industrije zabave imao je priliku da radi s mnogo čuvenih glumaca, a dok su mu pozitivna iskustva s Kejt Blanšet, Tomom Henksom i Džonijem Depom, podelio je vrlo negativne uspomene na neke od njihovih koleginica.

Džej Lo prilikom odmora u Hemptonsufoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Emanuel Miler, poznati frizer slavnih ličnosti, godinama je u ovom poslu i imao je priliku da sarađuje s najvećim zvezdama sveta.


On do sada nije mnogo govorio o svojim iskustvima, ali je otvorio dušu prilikom gostovanja u podkastu "Kako je bilo" (What It Was Like), u kom je izdvojio za koje osobe s A-liste smatra da su najgori ljudi.

 

En Hetavej ga je "tretirala kao slugu"


Radio sam na filmu s En Hatavej i to je jedno od mojih najgorih iskustava – počeo je on. – En me nikad nije videla kao osobu. Četiri i po meseca me je tretirala kao slugu.

 

En Hatavej navodno nije ni pokušala da vodi razgovor iz pristojnosti s frizeromfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Odmah po ovoj izjavi, glumica nagrađena Oskarom za ulogu u filmu "Jadnici" oglasila se za pisanom izjavom za Page Six, negirajući navode.


Tužno je čuti da se Menijevo sećanje na vreme koje smo proveli zajedno toliko razlikuje od mog – rekla je. – I dalje mu želim samo najbolje.

Miler je u podkastu dodao da je njegova ćerka u tom trenutku bila potencijalna zamena koja je trebalo da "uskoči" u film ako se ukaže prilika, a da ga zvezda "Princezinih dnevnika" nijednom nije pitala za njegovu porodicu.


Lično sam sređivao Eninu kosu, bili smo jedan-na-jedan, samo ja sam jo doterivao kosu. Nikada nije rekla: "Tvoja ćerka. Imaš li još dece?" ili "Koliko dugo si u braku?", nikad nismo imali lični razgovor – rekao je.

 

En Hatavej navodno nije želela da se zbližava s frizeromfoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Emanuel Meni Miler kaže da je s mnogo velikih zvezda imao tople i prijateljske razgovore na poslu, a neki od primera koje je naveo su Kejt Blanšet, Džoni Tep i Tom Henks.

 

Dženifer Lopez ga je "gledala kao smeće"


Druga "najgora osoba" s kojom je imao nezadovoljstvo da se sretne je Dženifer Lopez.


Iznenada nam je rečeno da stiže nova gošća, a to je Dženifer Lopez – ispričao je Miler, koji je tada radio u jednom neimenovanom tok-šouu.
Kako tvrdi, rečeno je da se "raščisti soba" i da je "odjednom nastala instant panika".

 

O Dženifer Lopez se više puta pričalo da ne da vozačima i drugim članovima osoblja da je gledaju u očifoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ja sam radio u bekstejdžu mnogih emisija, s mnogo glumaca, i nikad nisam imao takvo iskustvo – kaže frizer, koji dodaje da je bio na putu da izađe kada je shvatio da je ostavio kaput u prostoriji i vratio se da ga uzme.


Zato sam ušao natrag da uzmem kaput koji je visio sa stolice i kada sam se okrenuo, Dženifer je naišla – prisetio se.


On je dodao da je sa Džej Lo sarađivao nešto ranije, na snimanju filma "Za sve je kriva svekrva" (Monster in Law) iz 2005, pa joj se ljubazno javio.

 

Džejn Fonda i Dženifer Lopez u filmu "Za sve je kriva svekrva" (2005)foto: NEW LINE CINEMA - MOSELEY, MELISSA - Album / Album / Profimedia

Dženifer me je samo gledala, to je bilo bezizražajno zurenje, a onda se okrenula prema svojim telohraniteljia kao da želi da im kaže da im je rečeno da izbace ovo smeće i raščiste prostoriju. Kao "zašto ova prostorija nije raščišćena" – kaže Miler.

Blejk Lajvli pozvala ljude na ručak bez hrane i razgovora?


Još jedna zvezda s kojom Emanuel Miler ima negativno iskustvo je glumica Blejk Lajvli, o čijoj je frizuri brinuo na snimanju filma "Seljančica" (Hick) iz 2011.

 

Glumica je pozvala njega i još neke članove tima na ručak, a kada je stigao, ručka nije bilo, a on je imao vrlo neprijatan susret s Lajvlijevom.

 

Blejk Lajvli je postupila vrlo zbunjujućefoto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na pitanje da li je Blejk možda prethodno delovala anksiozno jer je pozvala na obrok ljude koje zapravo ne poznaje, frizer je odgovorio:


Vrlo je lepo od tebe što daješ taj prostor za snimaju, ali nisam je video da priča s bilo kim.


Predstavnici Dženifer Lopez i Blejk Lajvli nisu odgovorili na pitanja medija o svojim susretima s Milerom.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo