urbano

Nikolijine farmerke mogu da se nose od januara do decembra: Identične ima holivudska glumica i izdvaja ih divan detalj

Jedna od najpopularnijih mladih žena domaće muzike proslavila je nedavno rođendan bez pompe, a dan je provela u ležernom jesenjem stajlingu koji vam može poslužiti kao inspiracija.

Relja Popović i Nikolija Jovanović na promociji Nućijevog albuma "Zamena za bol"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nikolija Jovanović, popularna reperka i pevačica, proslavila je pre nekoliko dana 35. rođendan, bez mnogo pompe, ali je na Instagramu otkrila delić atmosfere u kojoj je provela svoj poseban dan.


Ona je otkrila da je bila na putovanju, po svemu sudeći u Beču, a tom prilikom je dobila voćno-čokoladnu tortu s porukom na ćirilici, pažljivo upakovane poklone i počastila se slingback cipelama modne kuće Saint Laurent sa štiklama i zlatnim vrhom.


Bio je to prijatan dan za pamćenje, a Nikolija je podelila i svoj ležerni rođendanski stajling, savršen za šetnju po jesenjem danu.

 


Reperka je ponela dugački mantil boje karamele, u kombinaciji s Louis Vuitton dugačkom maramom i velikom torbom, a najefektniji deo njenog stajlinga su trendi farmerke kakve smo nedavno videli na britanskoj glumici Emiliji Klark, koju verovatno pamtite kao kalisi Deneris Targerijan iz "Igre prestola".

 

Emilija Klark u Loewe farmerkama kakve ima Nikolija Jovanovićfoto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rođendanske farmerke Nikolije Jovanović


Nikolija je izgledala vrlo trendi u modelu teksas pantalona širih nogavica koje potpisuje španska luksuzna modna kuća Loewe. Ove farmerke se izdvajaju interesantnim radom na kolenima, u obliku prepoznatljivog logotipa "Anagram" koji je ovaj brend predstavio još 1970.


U ponudi je trenutno više varijanti, potpuno ravnog ili vrećastijeg kroja i različitih dužina nogavica i nijansi džinsa, a njihove cene se, u zavisnosti od konkretnog modela, kreću od 990 do 1.050 dolara.

 

One su praktične, lagane, udobne, pogodne za bilo koju sezonu i, čak i ako ne možete da priuštite baš Loewe, odlična inspiracija za nešto opušteniji stil.


Loewe logo


Logotip na farmerkama je španskog slikara Visentea Vele, a inspirisan je karakterističnim naborima koje Loewe koristi da označi kožne komade.

 

Već duže od pola veka, simbol "Anagram" je zaštitni znak ove mdne kuće, a osvežen je otkako je na mesto kreativnog direktora došao dizajner Džonatan Anderson 2013.

 


Danas se prepoznatljivi simbol sa četiri kitnjasta slova L pojavljuje u mnogim Loewe kolekcijama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nikolija Jovanović zapevala na maminom nastupu