istina o njima

Ako osvane ceo intervju Kejt Midlton – svet će biti "oduvan"! Princ Vilijam i princeza su 2021. pokazali ko su zapravo

Princ i princeza od Velsa ne govore tako često za medije, štaviše, gotovo nikad, a pre tri godine su otvorili vrata zamka Vindzor za najopušteniji intervju u životu, koji je ipak prošao kroz montažu.

Kejt Midlton, princeza od Velsa, u podkastu "Dobar, loš i ragbi" (The Good, The Bad & The Rugby) Majka Tindala, supruga zare Tindalfoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Majk Tindal, nekadašnji reprezentativac ragbi reprezentacije Engleske i suprug Zare Tindal jedan je od omiljenih članova britanske kraljevske porodice, kako među fanovima, tako i u samoj familiji.


Zet princeze Ane, jedine ćerke kraljice Elizabete II, bio je šampion sveta s nacionalnim timom, važi za najduhovitijeg člana porodice, s prijateljima vodi podkast, a sada su njih trojica napisala knjigu "Dobar, loš i ragbi – Oslobođeni".


U njoj je Tindal izneo mnogo detalja o životu unutar Krune, između ostalog i da mu nije bilo teško kada se tek oženio kraljičinom unukom, a sada se prisetio specijalne epizode svog podkasta u kojoj su gostovali princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsa, i njegova tašta princeza Ana.

Mislim da ih je podkast malo humanizovao, pomalo bih voleo da su nas pustili da objavimo nemontiranu verziju jer bi javnost bila "oduvana" – napisao je Tindal u knjizi.

 

Princeza Ana, princ Vilijam i princeza Kejt Midlton u podkastu "Dobar, loš i ragbi" (The Good, The Bad & The Rugby) Majka Tindala, supruga zare Tindalfoto: James Whatling / Sipa Press / Profimedia

Pokazali su se ljudima koji čvrsto stoje na zemlji, potpuno su posvećeni, zabavni i puni znanja – konstatovao je omiljeni zet britanske kraljevske porodice. – Bilo je to daleko nadahnjujuće ćaskanje nego što sam očekivao, ne zato što sam mislio da će biti dosadni (već sam znao da oni nisu takvi) nego zato što znam da sve što se tiče kraljevske porodice tako pažljivo kontroliše.


Pomenuta epizoda podkasta "Dobar, loš i ragbi" snimljena je u zamku Vindzor u septembru 2023. godine.

Kako je istakao Majk Tindal, kraljevska porodica je "veoma bliska" i njeni članovi se vole, a u svojoj knjizi je otkrio mnogo interesantnih detalja, poput toga da život kraljice Elizabete II nije izgledao kao epizoda serije "Dauntonska opatija", da je s njom gledao televiziju i išao na ručak u prirodi...

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls šapnuo Vilijamu na krunisanju?