uvek u trendu

Novo izdanje Edite Aradinović je san snova & apsolutno ga morate videti: Mini-suknja i neobične čizme stoje za čistu 10

Pevačica je poznata po svom istančanom modnom ukusu.

Edita zna kako se obući trendifoto: M.M./ATAImages

Jedan od najpopularnijih izvođača današnjice Nući večeras je priredio glamuroznu proslavu povodom izdavanja svog prvog studijskog albuma pod nazivom "Zamena za bol".

 

Događaj je održan u jednom prestižnom beogradskom lokalu, gde su se okupili brojni predstavnici domaće muzičke i estradne scene.

 

Među zvanicama našli su se mnogi pripadnici džet seta, a pažnju je posebno privukla pevačica Edita Aradinović, koja je svojim modnim odabirom oduševila sve prisutne.

 

Edita je za ovu priliku odabrala moderan monohromatski set izrađen od tamnog teksasa. Set se sastojao od mini suknje koja joj savršeno pristaje i vizuelno izdužuje njene noge, ističući njen vitak stas.

 

Gornji deo kombinacije činila je teksas košulja na kopčanje, koja je bila elegantno uklopljena sa suknjom, stvarajući sofisticiran, ali i opušten izgled.

 

Ceo autfit bio je dodatno osvežen upečatljivim čizmama do kolena, koje su bile u crnoj boji i sa špicastim vrhom – pravi hit ove sezone.

 

Edita se pojavila na večerašnjoj proslavi koju je organizovao pevač Nućifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako spreda naizgled obične, gledane sastrane pravi su sinonim za ekstravagantnu obuću koja neodoljivo asocira na stil čuvene Lejdi Gage.

 

Uz čizme, Edita je ponela i elegantnu crnu torbicu koja je savršeno pratila njen minimalistički stil. Od nakita, odlučila se za diskretne minđuše i suptilnu narukvicu, što je dalo dodatnu dozu sofisticiranosti njenom izgledu, bez previše detalja.

 

Na sve to dodala je i futurističke crne naočare za sunce koje su ovaj "day to night" momenat zaokružile i dale mu poseban šmek.

 

Njena duga kosa bila je isfenirana na ravno, što je dodatno naglasilo njenu prirodnu lepotu, dok je šminka bila minimalistička – nežni tonovi na očima i usnama savršeno su upotpunili ovaj jednostavan, a efektan look.

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Edita Aradinović još jednom je pokazala da je prava trendseterka koja zna kako da ostavi utisak gde god da se pojavi. Njen stil je bio spoj elegancije i smelosti, a ceo autfit savršeno je odgovarao glamuroznoj atmosferi Nućijeve proslave.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Edita Izjava