jesen sa stilom

Jedan manikir će dominirati ovoga novembra – i apsolutno ga svaka "it" devojka mora imati!

Ova topla i prirodna paleta dominira ne samo garderobom, već i šminkom, a sve više se pojavljuje i u svetu noktiju.

Ovo su najpopularniji nokti za novembar mesecfoto: Pinterest / Printscreen / angela0355

Jesenji manikir trendovi donose sofisticiranost i eleganciju u svakodnevni stil, a braon boja u svim svojim nijansama postala je apsolutni hit.

 

Od svetlo bež nijansi do tamno čokoladnih tonova, braon boja pruža mogućnost beskonačnih kombinacija koje se savršeno uklapaju u svaki jesenji autfit.

 

Posebnu pažnju privukli su glazirani moka nokti, koji će biti zvezda meseca novembra, sa svojim blistavim i neobičnim završnim sjajem.

 

Glazirani moka nokti savršeno reflektuju duh jeseni – topli, elegantni i svestrani. Ove nijanse koje se kreću od svetlosive, bež, pa do tamnije braon tonova, obogaćuju nokte suptilnim, ali upečatljivim svetlucavim efektom.

 

Ono što čini ove nokte posebno privlačnim je upravo glazirana završnica, koja im daje dodatni sjaj i dimenziju, pa izgledaju prefinjeno, ali i vrlo kul.

 

Ovaj trend je idealan za sve prilike, bilo da se radi o poslovnom sastanku, večernjem izlasku ili nekoj svečanosti, jer su glazirani moka nokti izuzetno svestrani.

 

Zbog svoje sofisticiranosti, ove nijanse savršeno pristaju uz svaki autfit, bilo da se radi o casual varijantama ili formalnijem stilu. Glazirani efekat donosi dodatan nivo elegancije, dok topli tonovi naglašavaju prirodnu lepotu ruku.

 

Najbolje izgledaju na badem obliku nokta, koji je već sam po sebi sinonim za eleganciju i ženstvenost. Ovaj oblik izdužuje prste i daje im graciozan izgled, dok sjajna površina noktiju dodatno doprinosi njihovoj atraktivnosti.

 

Glazirani moka nokti su savršena kombinacija klasičnog i modernog, i sjajno se uklapaju u jesenje trendove boja i tekstura.

 

Svetlucava završnica daje noktima blagu refleksiju svetla, što ih čini posebnim i atraktivnim u svakom svetlu – tokom dana, uz prirodnu svetlost, blago blistaju, dok uveče pod veštačkim svetlom izgledaju još glamuroznije.

 

Ovaj trend se već može videti kod mnogih modnih influenserki i slavnih dama, što ga čini nezaobilaznim u beauty svetu tokom jeseni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Besplatna šminka i manikir za maturantkinje