oduvek miljenik dama

Obožavale su ga pevačice, glumice, manekenke... Sve poznate žene s kojima je povezivan Sergej Trifunović

Malo koja ljubav Sergeja Trifunovića je zapravo potvrđena i sve je često ostajalo na nivou trača, ali popularni glumac je nesumnjivo bio jedan od najvećih zavodnika proteklih decenija.

Sergej Trifunović navodno ima probleme u braku sa Isidorom Mijanovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Prema pisanju domaćih medija, poznati glumac Sergej Trifunović je sinoć prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje, nakon što je zapretila da će "polomiti sve po kući".


Par se venčao u maju ove godine u jednoj crkvi u Beogradu, a potom su pre šest dana upriličili i građansko venčanje.


Od početka veze, oni su odavali utisak da imaju idiličnu vezu, a nakon što su se venčali i u opštili pre manje od nedelju dana, glumac je na Instagramu poručio supruzi da bi se s njom "venčavao jednom mesečno".

 


Ljubavni život Sergeja Trifunovića.


Popularni glumac, koji je počeo da gradi karijeru devedesetih, rano se izdvojio kao jedan od miljenika ženskog dela publike, pa su mediji – onoliko koliko su uspevali jer on ovom aspektu svog života ne priča za javnost – pokušavali da prate detalje njegove privatnosti i ljubavnih veza.

Mnoge od njegovih ljubavi nikada zapravo nisu potvrđene, a Sergej Trifunović je neretko povezivan s poznatim devojkama. Među onima za koje se tvrdilo da su pale na njegov šarm bile su pevačice Marina Perazić i Nataša Bekvalac, kao i glumice Marija Karan, Maja Mandužuka, Katarina Žutić, ali niko od njih nikada nije potvrdio ove navode.


Još uvek se pamti kako je pre mnogo godina Sergej, koji je vodio jednu muzičku emisiju, najavio Natašu Bekvalac rečima da će ona izvesti pesmu "Čistija" jer televizija brine o ekologiji, na šta mu je pevačica odgovorila da ne želi takvu najavu i izgovorila svoju čuvenu rečenicu "Zbog da jedeš g***a". Mediji su to tumačili kao raspravu bivšeg para, ali njih dvoje nikada nisu izjavili bilo šta što bi sugerisalo da su zaista bili u vezi.

Još devedesetih spekulisalo da je Sergej bio u vezi s Kristinom Kovač, što je takođe ostlao nepotvrđeno. On se tih dana pojavio u spotu za pesmu "Milo moje" (1995) grupe K2, koju je Kristina činila sa svojom sestrom Aleksandrom Kovač.

 

Ono što je poznato jeste da su Kristina i Sergej bili u prijateljskim odnosima, a on joj je na Iksu, tadašnjem Tviteru, poželeo sreću nakon vesti da se kantautorka seli u Švedsku, nazvao je svojom sestrom i ponudio joj pomoć ljudi koje on poznaje u ovoj skandinavskoj zemlji.

 

Sergej Trifunovićfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Imao je Sergej više ozbiljnih veza pre braka sa Isidorom Mijanović, a jedna od najozbiljnijih bila je ona s hrvatskom manekenkom Kristinom Sajko. S njom je počeo da se viđa 2006, a potom su se pomirili četiri godine kasnije. Ona je danas mama Roka i Tije, koje je dobila sa suprugom Lukom Dvornikom.

Kako se pisalo, dugu i ozbiljnu vezu imao je glumac i s Anom Vučelić, ćerkom Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Veza je trajala oko godinu dana, a par je bio nerazdvojan tih dana, pa se spekulisalo čak i o braku. Prema tvrdnjama u medijima, oni su različito gledali na život i budućnost, a Ana je u jedinoj izjavi za medije za Alo izjavila da "nisu zajedno već neko vreme" i da Sergeju želi sve najbolje u karijeri.


Ana, inače, sestra Baneta Vučelića, s kojim je u ljubavi voditeljka Marija Kilibarda, kasnije je stupila u brak s pozorišnim rediteljem Veljkom Mićunovićem, s kojim je dobila sina.


Glumac je ostao misteriozan kada je reč o njegovom privatnom životu, a on je 2022. doveden u vezu sa hrvatskom umetnicom Lućijom Travičić, s kojom je navodno prisustvovao venčanju njegovog brata Branislava Baneta Trifunovića i glumice Tihane Lazović.

 

BONUS VIDEO

Venčanje Sergeja Trifunovića