bezvremenska elegancija

Najlepša evropska princeza u haljini od koje zastaje dah – božanstvena kreacija sakriva viškove & stoji kao salivena

Kada je moda u pitanju ona gotovo da nikada ne greši, a ovaj stajling je za čistu desetku.

Mnogi je smatraju najlepšom u Evropifoto: Claudio Bresciani/TT/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gde god da se pojavi Princeza Sofija od Švedske pleni svojom jedinstvenom lepotom i istančanim modnim ukusom.

 

Na njoj se uvek mogu videti komadi koji odišu vanvremenskom elegancijom, a prilagodljivi su i mogu se nositi u različitim prilikama.

 

Tako je princeza u petak prisustvovala ceremoniji dodele "Sophiahemmet"  diploma, gde je još jednom sve prisutne raspametila svojim modnim odabirom.

 

Naime, za gostovanje u stokholmskoj Plavoj dvorani ona je ponela prelepu koktel haljinu iza čijeg dizajna stoji modna kuća Rodebjer Miran.

 

Kreacija u bezvremenskoj crnoj boji koja poluležernim krojem podseća na kaftan, savršen je izbor za predstavnicu kraljevske porodice, a uz to je sve samo ne obična.

 

Ovu haljinu čija puna cena iznosi 550 eura posebno interesantnom čini suptilni prorez na nozi, baš kao i rukavi koji se dramatično spajaju sa ostatkom tkanine. 

 

Princeza Sofija važi za jednu od najlepših u Evropi FOTO: Claudio Bresciani/TT/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia
Svojom elegancijom pleni gde god da se pojavi FOTO: Claudio Bresciani/TT/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia
Njeno najnovije izdanje izazvalo je mnogo pažnje FOTO: Claudio Bresciani/TT/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia
Svaki detalj uklopljen je do perfekcije FOTO: Claudio Bresciani/TT/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia
Švedska princeza ništa ne prepušta slučaju FOTO: Claudio Bresciani/TT/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj komad lepa Sofija uparila je sa Gianvito Rossi salonkama i elegantnom tašnicom brenda Susan Szatmary, dok je od nakita nosila diskretne i ženstvene narukvice i nepuadljive minđuše.

 

Ono što posebno ukazuje na činjenicu da princeza vodi računa o svakom detalju jeste njen prelepi bordo manikir, kakav je pravi hit ove jeseni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?