krv nije voda

Kako izgledaju ćerke najlepših glumica 20. veka? Nisu uspešne kao majke, a da li su nasledile lepotu procenite sami

Za razliku od svojih legendarnih majki, one nisu postale toliko poznate, pa ih možda nikada ranije niste ni videli

NAJLEPŠE ŽENE 20. VEKA I NJIHOVE ĆERKEfoto: Profimedia

Neke od najlepših žena sveta živele su u veku koji je za nama. Proslavile su se svojom lepotom, ali i talentima. Među njima su Ketrin Danev, Elizabet Tejlor i mnoge druge.

 

Iza njih su ostali njihovi potomci, a veliku pažnju bez obzira na to čime se bave privlače njihove ćerke. Mnoge od njih nisu ni upola uspešne i poznate kao njihove majke, ali ono što je činjenica jeste to da se o njima pisalo u medijima kao ćerke nekih od najlepših žena sveta.

 

Ovog puta predstavljamo njih 5, a na vama je da procenite da li su od svojih majki nasledile lepotu.

 

Klara Šarlot Mastrojani - ćerka Katrin Danev


Ona je francusko-italijanska glumica, ćerka Marčela Mastrojanija i Katarine Denev . Rođen 1972. godine i živi u Francuskoj. Svoju glumačku karijeru započela je 90-ih godina i od tada je postigla značajan uspeh u ovoj industriji, baš kao i njena slavna majka.

Lisa Tod Barton - ćerka Elizabet Tejlor


Elizabet Frensis (Lisa) Tod rođena je 1957. od kraljice kinematografije Elizabet Tejlor i Majkla Toda, njenog trećeg muža. Kao i njena majka, bila je kreativna osoba, ali je radila u drugim oblastima umetnosti - vajanju, slikarstvu. Lisa se takođe bavila dobrotvornim radom, vodila je miran i neprimetan život i praktično se nije pojavljivala u javnosti.

 

 

Suzan Farington - ćerka Vivien Li


Rođena 1933. godine u porodici britanske glumice Vivijen Li - zvezde filma "Prohujalo sa vihorom" - i njenog prvog supruga Herberta Lija Holmana. Bila je jedino dete legendarne glumice i nije krenula njenim stopama, ne želeći da svoj život poveže sa glumom. Suzan je više volela miran život daleko od kamera.

 

Marija Riva - ćerka Marlen Ditrih


Rođena je 1924. godine u porodici glumice Marlen Ditrih i producenta Rudolfa Sibera. Od detinjstva je glumila u filmovima sa svojom majkom, a takođe je studirala glumu. Svoju karijeru je povezala i sa glumom i napisala nekoliko knjiga o svojoj majci.

 

 

Sara Bjasini - ćerka Romi Šnajder


Rođena je 1977. godine u porodici francusko-nemačke glumice Romi Šnajder i njenog drugog supruga, francuskog scenariste Danijela Bjazinija. Sara je krenula stopama svoje majke i takođe je postala glumica.

 

Bonus video:

Takmičarka u čuvenom kulinarskom šou izgleda kao holivudska glumica