čudno?

Propustila je šansu za razvod — i izgubila "kartu za izlaz": Supruga Kanjea Vesta ne može da oprosti sebi pogrešan potez

Bjanka Sensori, po pisanjima stranih medija, krivi sebe za propuštenu šansu za razvod od Kanjea Vesta.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nekoliko nedelja na internetu se pojavila vest o razvodu Kanjea Vesta i Bjanke Sensori, kontroverzne devojke iz Australije, s kojom je u braku od 2022. godine. 

 

Naime, kako se navodilo, Bjankina bliska prijateljica rekla je novinarima da je ona konačno spremna da napusti repera. Navodi se u stranim medijima kako su, tokom proteklih nekoliko meseci, svi oko Bjanke nju ubeđivali da je ovaj brak uništava, ali, uprkos vestima o razvodu, ispostavilo se da Sensori nikada nije napustila svog muža.

 

Već sledećeg dana nakon vesti o razvodu, par je zajedno otišao u kupovinu u Tokiju, a ovaj potez mnogi su nazvali patetičnim.

 

U međuvremenu, ova period je prilično teško vreme za mnoge američke repere. Prvo je pokrenut postupak protiv muzičara i producenta Šona Kombsa, poznatijeg kao Pi Didi, a nakon toga je i Kanje čak povezan s njim u različitim pričama, dok su se pojavile i grozne optužbe kučne pomoćnice i protiv njega, a neki navodi povezani su upravo i s Bjankinom majkom.

 

 

Kako prenose strani mediji, ljudi bliski Bjanki dugo su je ubeđivali da se rastane od Vesta, kao i da je ona već neko vreme u depresiji zbog njegovog ophođenja prema njoj. Navodno, Kanje prati svaki njen pokret: sluša njene razgovore na telefonu, proverava njen telefon i ne pušta je nigde samu.

 

FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Bambam/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Sada se pojavljuju navodi da Bjanka krivi sebe što nije mogla da ode, odnosno da je imala pravu šansu i nije je iskoristila. Nakon što je Kanje saznao iz medija da bi Bjanka možda odlučila da ode, počeo je da je prati još aktivnije. Osim toga, njoj nije lako da se pomiri sa optužbama na račun njenog supruga.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu