nove informacije

Išli su goli i bosi, pričalo se da hoće da je pretvori u svoju bivšu ženu: Rastao se najčudniji par u svetu slavnih

0

Kanje Vest i Bjanka Sensori, po pisanjima medija, rastali su se i najverovatnije će se razvesti uskoro.

Kanje Vest i Bjanka Sensori bili su najkontroverzniji par poslednjih godina
Kanje Vest i Bjanka Sensori bili su najkontroverzniji par poslednjih godinafoto: Bambam/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest navodno se pre nekoliko nedelja rastao od supruge Bjanke Sensori.

 

Kako prenosi TMZ, reper i njegova žena najverovatnije planiraju da se razvedu, što je prva vest ove prirode s potvrdom o nagađanju njihovog odnosa, s obzirom na to da se već nedeljama nagađa da njih dvoje nisu više par.

 

47-godišnji Vest je u Tokiju, dok je Bjanka otputovala u Australiju da bude sa svojom porodicom.

 

Vest svojim prijateljima govori da sada želi da bude sam, kao i da se provede u Japanu, dalje se navodi. Razlog za rastanak nije naveden, a poslednji put su zajedno viđeni upravo u Tokiju.

 

U braku su od decembra 2022. Venčali su se samo mesec dana nakon što je finalizovan Kanjeov razvod od Kim Kardašijan, a pisalo se i da Bjanku pokušava da načini "radikalizovanom" verzijom Kim, te da je upravljao njome kako bi postala nova verzija njegove bivše žene, s kojom ima četvoro dece.

 

Bjanka Sensori jedna je od glavnih tema u šou-biz rubrikama širom sveta proteklih meseci.

 

Razlog su njena modna izdanja – ako bismo mogli uopšte da ih nazovemo tako.

 

1 / 7 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Bjanka izlazi iz kuće samo u čarapama i topovima boje kože, nekad šeta bez gornjeg dela odeće i grudi prekriva tako što grli igračke i jastuke, viđali smo je bosu, s hulahopkama na glavi poput kape...

 

Svojim bizarnim izgledom i ponašanjem Bjanka je zabrinula svoje prijatelje, koji strahuju da je suprug Kanje Vest kontroliše i manipuliše njom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

 

 

makonda-tracker