opet ona stara

Za jedne dominacija, za druge apsolutno razočaranje: O velikom povratku Adrijane Lime na modnu pistu priča ceo svet

Nekadašnja supruga Marka Jarića očarala je sve prisutne, a njene fotografije preplavile su društvene mreže

foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Adrijana Lima se u velikom stilu vratila na modnu pistu Victoria's Secret-a. U videu koji je podeljen na Instagram stranici Victoria's Secreta, manekenka (43) je najavila da će se na spektakularan način vratiti poslu koji obožava i upravo je to i učinila.

 

Osim Adrijane Lime tu su bili i  Ešli Grejem, Điđi i Bela Hadid.

 

Za ovu, vrlo specijalnu priiku Adrijana Lima je odlučila ad ponese odevnu kombinaciju koja više otkriva nego što pokriva. U pitanju su bile pantalone sa karo prugama, crni, svetlucavi grudnjak i gaćice.

Gornji deo su činili rukavi od istog materijala od kojeg su bile i pantalone, a celoj kombinaciji prepoznatljivu čar dali su detalji oko njenog torzoa, kao i detalj na leđima tik iznad zadnjice.

 

Izgled je upotpunjen prepoznatljivim anđeoskim krilima brenda u bojama narandžaste, crvene, roze i ljubičaste.


Ovo nije bio jedini njen stajling na ovoj reviji. Još jednom je lepa manekenka izašla na scenu blistajući u čipkastom kompletu koji je podsećao na spavaćicu.

FOTO: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia
FOTO: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia
FOTO: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia
FOTO: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia
FOTO: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Izrađen od prozirne čipke imao je prelepe detalje na rubovima, a crvna krila su bila neizostavan deo ovog njenog pojavljivanja.   Izgled je upotpunila sandalama sa kaišićima i resama.

 

Posle šest godina pauze Adrijana Lima je pokazala da još uvek modnom svetu ima šta da ponudi. Iz nje je isijavalo zadovoljstvo i samopouzdanje kakvo je imala pre nego što je napravila veliku i dugu pauzu.

 

Ipak, spekatkularan povratak opravdao je svo čekanje, a njeni fanovi su ponovo neizmerno srećni što manekenku ponovo mogu da gledaju u najboljem mogućem izdanju. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Adrijana Lima slavi uz Lepu Brenu