šokantne tvrdnje

Kanje Vest je novi Šon Didi Kombs? Služavka čuvenog muzičara iznela niz optužbi, a najgora je u vezi sa njegovom taštom

Dvorište je pretvorio u "seksualno igralište" kako bi se "osećao moćnim i sigurnim", a tvrdnje o Bjankinoj majci su stravične 

KANJE JE NAVODNO SILOVAO SVOJU SARADNICU I HTEO DA SPAVA SA TAŠTOM foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Aleksandra Sensori, majka Bjanke Sensori, želi da se povuče iz drame koja se odvija oko njenog zeta Kanjea Vesta.

 

Ona je odlučila da kaže svoju stranu priče nakon što su se u javnosti pojavile šokantne tvrdnje da je Kanje Vest hteo da spava sa njom pred njenom ćerkom.

 

Ove tvrdnje iznela je Vestova bivša pomoćnica, Loren Pišiota.


U nedavnom susretu sa Dejli mejlom Aleksandra je upitana na za komentar na ovu temu, ali odbila je dalje da komentariše optužbe, navodeći da „neće biti uvučena u najnovije tvrdnje“ u vezi sa Vestom. Takođe je zahtevala privatnost, jer joj već cela situacija teško pada. 

 

- Ne želim da se petljam u te njihove gluposti - kratko je rekla.

 

Šta je navedeno u tužbi?


U tužbi koju je 8. oktobra podnela Loren Pisiota navodi se niz zabrinjavajućih optužbi protiv Vesta, u kojima se tvrdi da je jedna od njegovih "seksualnih sklonosti" bila vođenje ljubavi sa majkama njegovih romantičnih partnera.

 

MAJKA BJANKE SENSORI ODGOVORILA NA TVRDNJE DA JE KANJE VEST HTEO DA SPAVA SA NJOMfoto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pisiota citira SMS poruku sa Zapada Bjanki.

 

- Želim da je*em tvoju mamu. Pre nego što ode. Želim da gledaš kako jebem tvoju mamu - navodno je pisalo u poruci koju je Kanje uputio Bjanki.

 

Među uznemirujućim optužbama, Loren kaže da je Kanje svoju kancelariju pretvorio u 'seksualno igralište', dok je Sensori delovala kao njegov 'koordinator seksualnih žurki' i voljno je učestvovala u reperovim 'izvrnutim seksualnim fantazijama'.

 

SARADNICA OPTUŽILA KANJE VESTA DA JU JE SILOVAO NA DIDIJEVIM ŽURKAMA foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Takođe je tvrdila da ju je Vest jednom zgrabio za vrat pred Bjankom koja je sve to mirno gledala. Vest je odbacio prvobitnu Loreninu tužbu, podnetu u junu, odbacujući optužbe kao "neosnovane" i optužujući je za ucenu i iznudu. On tek treba da odgovori na ažuriranu tužbu.

 

Predstavnici Zapada tek treba da komentarišu ove navode.

 

Osim ovih tvrdnji, Pišiota navodi da ju je Vest drogirao tako što joj je sipao u piće nešto, a potom je napao tokom sesije sa Šonom „Didijem“ Kombsom u Santa Moniki.

 

NAVODNI INCIDENT SE DESIO NAJVEROVATNIJE DOK JE BIO U BRAKU SA KIM KARDAŠIJAN foto: EPA/PAUL BUCK

Ona navodi da je nakon konzumiranja pića koje je naručio Vest postala "dezorijentisana" i izgubila kontrolu nad svojim telom i govorom. Sledećeg dana kada se probudila nije mogla da se seti događaja od prethodne noći.

 

Pisiota takođe tvrdi da je Vest kasnije nagovestio da su se bavili seksualnim aktivnostima, uprkos tome što je on u to vreme bio oženjen.

 

Iako se u tužbi ne navodi ime njegove supruge, Vest je ranije bio oženjen Kim Kardašijan od 2014. do 2022. i oženio se Bjankom u decembru 2022. Nakon ovih incidenata, Piscota tvrdi da je otpuštena sa svog radnog mesta.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Didi komentariše video Kanje Vesta