viralno

Skočila je i počela da je čupa za kosu: Dženifer Garner podelila video napada zbog kojeg joj se smeje ceo Internet

Umesto da šeta crvenim tepihom Dženifer Garner se bavi potpuno drugačijim stvarima 

VIRALNI VIDEO DŽENIFER GARNER foto: EPA/ARMANDO ARORIZO

Dženifer Garner je ponovo očarala svoje fanove izuzetnim smislom za humor. ovog puta kroz neočekivani susret sa kokoškom.

 

Ona je na Instagramu proslavila Nacionalni dan farmera u subotu, 12. oktobra, objavom koja je istakla njenu ljubav prema poljoprivredi i svojoj porodičnoj farmi.


Međutim, video je dobio komični preokret kada je pernati prijatelj odlučio da napravi pravu malu predstavu pred objektivnom kamere.

Na početku videa,. Garnerova vozi traktor igračku u teksas kombinezonu, dok iza sebe ima prikolicu u kojoj se vozi živa kokoška. 

 

U jednom trenutku kokoška joj je skočila na glavu, navodeći zapanjenu glumicu da vikne: - Ne sviđa mi se ovo! pre nego što je dodala: - Nemam toliko ljubavi prema kokoškama.


Garnerin zabavan susret sa kokoškom bio je samo deo njenog iskrenog odavanja počasti farmerima i nasleđu porodične farme u Oklahomi.

Uz razigrani video, Garner je podelila nekoliko drugih klipova i fotografija koje su istakle njenu posvećenost poljoprivredi i njenu vezu sa zemljom koju su njeni baka i deda kupili 1936.

 

Na jednom snimku, ona se vidi kako sadi drvo i nežno ga ljubi, a kasnije deli snimak kako se brine o drvetu dok je raslo. U još jednom veselom trenutku, Garner vozi traktor dok peva i bere slatki krompir.

 

Takođe je podelila dirljive fotografije sa svojim pokojnim ocem, Vilijamom Džonom Garnerom, i njenom majkom, Patrišom En Garner, dok su zajedno obrađivale zemlju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Saveti trenera Dženifer Lopez