modna inspiracija

Ideja za jesenji stajling za svaki dan: Hejli Biber posle porođaja uglavnom nosi džempere – uvek u istoj kombinaciji

Poznata manekenka u poslednje vreme je više puta nosila džempere, pouzdani jesenji komad s kojim nema greške, a uvek bira jednostavne i klasične modele i kombinuje ih na isti način.

Kendal Džener i Hejli Biber posle večere u poznatom losanđeleskom suši restoranufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka Hejli Biber, ćerka glumca Stivena Boldvina i supruga pevača Džastina Bibera, donela je krajem avgusta na svet svoje prvo dete, a nedavno se vratila u javnost.


Losanđeleski paparaci u više navrata su fotografisali poznati par prilikom izlazaka na večeru u popularne restorane, a Hejli je svaki put ostavila utisak svojim stilom.


Kraljica trenda predimenzionirane odeće u svakoj prilici koristi komade baš takve komade kako bi zadržala udobnost i sakrila od pogleda stomačić posle porođaja, a više puta je nosila džempere.

 

Hejli Biber u Leset tamnosivom džemperu na kopčanjefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekada na kopčanje, nekad jednostavne komade s tek dva dugmeta uz okovratnik, Hejlini džemperi posle porođaja su ili široki ili ravnog kroja, a mahom se opredeljuje za jednostavan dizajn i jednobojne džempere.

Do sada ih je u svim prilikama kombinovala sa ravnim farmerkama i cipelama, a nosila je manje poznate brendove kao što su Frankies Bikinis i Leset.

 

Hejli Biber je za izlazaka na večeru povodom godišnjice braka odabrala svoj stari bež džemper širokog krojafoto: @HAILEYBIEBER/Instagram

U svakom slučaju, na prvom mestu je komfor koji ovi komadi pružaju, a manekenka preferira klasične džempere koje će moći da nosi i narednih sezona.

 

Svetlosivi džemper na kopčanje Hejli BIber koji potpisuje Frankies Bikinisfoto: @HAILEYBIEBER/Instagram

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima