ASTROLOGIJA

Koji horoskopski znakovi će imati sreće za vikend? Od 12. do 13. oktobra čeka ih nalet sreće koji će dugo pamtiti!

Ovaj vikend - 12. i 13. oktobar - je dobro vreme za bilo koju aktivnost, kada možete i da radite i da se opustite, glavna stvar je da izaberete energetski pogodan dan za svaku vrstu aktivnosti.

3 ZNAKA ZODIJAKA ČEKA VELIKA SREĆA OVOG VIKENDA foto: maxbelchenko/Shutterstock

Subota, 12. oktobar je vreme sa snažnom pozitivnom energijom koja će omogućiti postizanje svakog cilja. Uzimajući u obzir slobodan dan, možemo reći da će to biti uglavnom domaćinstvo, ali se ne može isključiti profesionalni rad - ne bi trebalo da izgubite važnu šansu, a kasnije se možete odmoriti.

 

Sa finansijama se mora postupati pažljivo: samo manje finansijske transakcije će biti uspešne, bolje je izbegavati ozbiljne, uključujući i one vezane za kupovinu i prodaju nekretnina. Da biste poboljšali odnose sa drugima, možete im dati poklone - i male suvenire.

 

Nedelja, 13. oktobar, je dan kada je potrebno činiti dobro drugima, ne očekujući recipročnu zahvalnost, u kom slučaju će se čovekoljublje smatrati nevažećim.

Ne možemo emotivno reagovati na neljubazan odnos drugih, jer na taj način umnožavamo postojeće zlo. Ako osoba ne oseća dovoljno mentalne snage za ovo, bolje je da ostane kod kuće i da komunikaciju - čak i sa voljenima - svede na minimum.

 

Lav


Za Lavove, zvezde toplo preporučuju da se dan posvete brizi o sebi, a možda i promeni imidža, ​​tako da u najmanjoj prilici možete - i treba! – idite kod frizera i u kupovinu da biste se u ponedeljak pojavili u novom ruhu. Ovo će dobro doći, jer početkom sledeće nedelje predstavnici znaka mogu dobiti ponudu da rade u prestižnoj kompaniji, a na svakom novom mestu ih, kao što znate, dočeka odeća i tek onda vide oduzeti svojom inteligencijom.

LAVOVE OVOG VIKENDA ČEKA VELIKA SREĆA foto: Nicoleta Ionescu/Shutterstock

Vage


Vage, šta god da rade ovih dana, ne treba da očekuju munjevite rezultate – najverovatnije neće doći. Ali zašto predstavnici znaka ne bi uživali u samom procesu rada ili kreativnosti, posebno ako odluče da stvore nešto korisno ili nauče novu – kreativnu – veštinu. Inače, rad, kako i treba, neće biti uzaludan - vremenom će njegovi plodovi sigurno biti korisni u glavnoj vrsti aktivnosti i, možda, za njega će otvoriti novu stranicu.

 

VAGE ĆE OVE NEDELJE UŽIVATI U SREĆI I LJUBAVI foto: Shutterstock/Allexxandar

Škorpija


Škorpije mogu bezbedno da idu na bilo koje putovanje - od kratkoročnih poslovnih do dugoročnih putovanja, svi će biti podjednako uspešni. Na radnim putovanjima, predstavnici znaka moći će ne samo da reše profesionalni problem, već i da udahnu i opuste se, i obrnuto: na odmoru će moći da nauče nešto važno što će im kasnije koristiti u poslu. Osim toga, na putu će sve – od transportnih veza do hotelskog smeštaja – funkcionisati što uspešnije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije