astro prognoza

Tranzit Venere u Škorpiju: 13. oktobar pokreće skrivene želje & strasti – astroprognoza za svih 12 znakova Zodijaka

Svi horoskopski znaci će osetiti snažnu potrebu za promenama i transformacijom, bilo u ljubavi, poslovnim odnosima ili emotivnom balansu.

Venera u Škorpiji donosi velike promenefoto: Shutterstock / STEKLO

Tranzit Venere u Škorpiju koji počinje 13. oktobra, donosi snažnu i transformativnu energiju za sve znakove Zodijaka.

 

Škorpija kao znak dubokih emocija i skrivenih želja tera nas da se suočimo sa sobom i svojim istinskim potrebama.

 

U nastavku saznajte šta ovaj tranzit znači za svaki znak.

 

Ovan

 

Ovanfoto: Max4e Photo/Shutterstock

Ovnovi će se suočiti sa intenzivnim osećanjima koja su možda ranije potiskivali. Ovo je period kada će ih strast voditi u ljubavi, ali i u poslovnim poduhvatima. Sve ono što su do sada planirali može doći na red za realizaciju, ali samo ako budu spremni da uđu duboko u sebe i pronađu hrabrost za velike korake. Emocionalne veze će im postati važnije nego ikada.

 

Bik

 

Bikfoto: Dzhulbee/Shutterstock

Za Bikove, Venera u Škorpiji donosi priliku da se povežu na dubljem nivou sa ljudima u svom okruženju. Osećaće potrebu da istraže skrivene strane ljubavi i odnosa, a poslovni odnosi će im takođe doneti izazove u vidu transformacija. Ako su spremni da se suoče s promenama, mogu izaći iz ovog perioda jači i emotivno i profesionalno.

 

Blizanci

 

Blizancifoto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Blizanci će osetiti nalet strasti i kreativnosti. Ljubavni život će postati intenzivniji, a tranzit Venere će ih podstaći da otkriju šta zaista žele u vezi. U poslovnom okruženju mogu se desiti promene koje će ih inspirisati na nove ideje i projekte. Neka poslušaju intuiciju jer će ih ona voditi u pravom smeru.

 

Rak

 

Rakfoto: Allexxandar/Shutterstock

Rakovima ovaj tranzit donosi vreme za dublje preispitivanje osećanja i odnosa. Moguće je da će se suočiti sa starim emocijama ili prošlim ljubavima koje ih još drže. Na poslovnom planu, Rakovi će imati priliku za transformaciju, ali samo ako budu spremni da se otvore za nove mogućnosti. Zdravlje im može biti narušeno ako previše zadržavaju emocije.

 

Lav

 

Lavfoto: Shutterstock/Daniel Eskridge

Lavovi će osetiti snažnu potrebu za bliskošću i iskrenošću u odnosima. Moguće je da će doživeti intenzivne momente u ljubavnom životu koji će ih naterati da preispitaju svoje prioritete. U poslu će ih voditi intuicija, a mogu otkriti nove talente koji su dugo bili potisnuti.

 

Devica

 

Devicafoto: Ironika/Shutterstock

Device će se okrenuti ka emotivnoj transformaciji, preispitujući svoje vrednosti i osećanja. Ovaj tranzit Venere će ih podstaći na promene u svakodnevici, kao i na dublje povezivanje s partnerom ili osobama s kojima su bliske. Na poslovnom planu, očekuje ih period istraživanja novih mogućnosti koje će im doneti stabilnost i sigurnost.

 

Vaga

 

Vagafoto: alphaspirit.it/Shutterstock

Vage će se fokusirati na sopstvene potrebe i želje, a tranzit Venere u Škorpiji donosi im priliku da istraže dublje slojeve ljubavi i strasti. Ovo je vreme kada će morati da odluče šta žele od odnosa i kako žele da ih unaprede. U poslovnim aspektima, Vage će biti inspirisane da rade na sebi i razmišljaju o finansijskim ulaganjima koja bi mogla doneti plodove.

 

Škorpija

 

Škorpijafoto: Shutterstock / Allexxandar

Škorpije će posebno osetiti uticaj Venere u njihovom znaku, koji im donosi duboko razumevanje emocija, želja i tajni. Biće privučene misterijama i istraživanju vlastitih osećanja, dok će im ljubavni odnosi doneti nova iskustva. U poslu će ih pratiti hrabrost i odlučnost, a zdravstveno bi trebalo da obrate pažnju na unutrašnji mir i smirenost.

 

Strelac

 

Strelacfoto: Shutterstock / ladyphoto

Strelčevi će biti podstaknuti na introspekciju i preispitivanje svojih emotivnih potreba. Ovaj tranzit donosi im šansu da osnaže postojeće odnose, ali i da se otvore za nova iskustva. U poslovnom svetu, inspiracija će im biti na vrhuncu, a može se pojaviti prilika za učenje i proširivanje vidika.

 

Jarac

 

Jaracfoto: Shutterstock/Allexxandar

Jarčevi će osetiti potrebu za stabilnošću i dubljim emocionalnim povezivanjem. Venera u Škorpiji će ih podstaći da istraže sopstvene želje u odnosima, ali i da se okrenu projektima koji zahtevaju koncentraciju i posvećenost. Ovaj tranzit im može doneti i šansu za unapređenje u poslu ili ostvarenje ciljeva koje dugo priželjkuju.

 

Vodolija

 

Vodolijafoto: Ironika/Shutterstock

Vodolije će doživeti period emocionalne obnove. Venera u Škorpiji tera ih da istraže sve aspekte svojih odnosa i pronađu način da uspostave balans između slobode i bliskosti. Poslovno će se okrenuti istraživanju novih ideja i može ih pratiti osećaj hrabrosti i odlučnosti za isprobavanje novih puteva.

 

Ribe

 

Ribefoto: Allexxandar/Shutterstock

Ribe će se suočiti sa svojim unutrašnjim svetom, osećanjima i željama. Ovaj tranzit im donosi period transformacije u ljubavi i odnosa, omogućavajući im da se bolje povežu sa voljenima. Poslovno, Ribe će imati priliku za promene koje će ih inspirisati na kreativnost, a njihova intuicija će ih voditi kroz sve izazove koje im Venera u Škorpiji donosi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije