rekli su "da"

Poznata teniserka se udala za – fana: Prišao joj je u parku da joj poželi sreću, a danas žive svoju najlepšu bajku

Tokom US Opena 2021, nekadašnja najbolja teniserka planete doživela je sudbonosni susret.

Garbinje Muguruza se udala posle 3 godine vezefoto: garbimuguruza/Instagram

Bivša španska teniserka Garbinje Muguruza, nekadašnji broj jedan na VTA listi i osvajačica dva grend slem trofeja, povukla se nedavno iz profesionalnog tenisa.


Ona je nedavno istakla da se plašila da će izgubiti svoj identitet kada prestane da igra tenis, a po odlasku u penziju se posvetila svom privatnom životu. Juče je tako podelila fotografiju sa svog dugo pripremanog i romantičnog venčanja.


Garbinje se 5. oktobra udala za manekena i biznismena Artura Borhesa, s kojim je već tri godine.

 


Borhes je odabrao klasično teget odelo, belu košulju i veliku leptir-mašnu, dok je Garbinje izgledala prelepo u venčanici na jedno rame.

Par se upoznao 2021, tokom US Opena, kada je Artur primetio špansku teniserku u Njujorku, tokom šetnje Central parkom. On ju je zaustavio, poželeo joj mnogo sreće na turniru i pitao je da se fotografišu.

 


Međutim, uskoro se dogodilo ono čemu se nadaju mnogi vatreni fanovi slavnih sportista: Garbinje i on postali su par! Postali su nerazdvojni, a prvi put se Borhes u javnosti pojavio kao njen dečko krajem iste godine, kada ju je bodrio na WTA prvenstvu na kraju sezone.

 

Verili su se prošle godine, a Garbinje je za Hola! ispričala da je zaplakala kad ju je Borhes pitao da se uda za njega.

 

 

BONUS VIDEO

Đoković: Hoću da igram do 45. kao Tom Brejdi