teško je poverovati

"Bila sam prestravljena": Memoari Lize Prisli otkrili intimne detalje o Majklu Džeksonu koji su ostavili svet u neverici

Posthumni memoari Lize Mari Prisli dali su čitaocima uvid u intimne detalje iz njene veze sa Majklom Džeksonom

OVE DETALJE IZ ŽIVOTA MAJKLA DŽEKSONA NIKO NIJE ZNAO foto: SPENCER WEINER / AFP / Profimedia

Knjiga Lize Meri Prisli otkrila je mnogo zanimljivih stvari o čuvenom, legendarnom Elvisu Prisliju, ali i čuvenom Majklu Džesonu s kojim je bila u braku dve godine.

 

U knjizi je otkriven jedan deo intime čuvenog muzičara koji je, slobodno se može reći, šokirao sve.  Čak ni najverniji fanovi nisu mogli da naslute ono što je Liza otkrila u svojoj knjizi "Odavde do velikog nepoznatog".

 

- Majkl Džekson je još uvek bio nevin sa 35 godina kada smo izlazili, zbog toga sam bila sam prestravljena - navodi se u knjizi.


Nakon prvog susreta kada su bili mladi, Prisli i Džekson su u vezu uplovili 1994. godine. Pre nego što su zvanično počeli da se zabavljaju, Liza je još uvek bila u braku sa svojim prvim mužem, Denijem Keoughom — ali su se rastali nakon što joj je Džekson priznao ljubav tokom putovanja na koje su otišli u Las Vegas.

 

- Ne znam da li si primetila, ali ja sam potpuno zaljubljen u tebe. Želim da se venčamo i da mi rodiš decu - piše Prisli u "Odavde do velikog nepoznatog", koja je objavljena u utorak, 8. oktobra.

 

- Nisam odmah rekala ništa, ali sam mu onda odgovorila:  Zaista sam polaskana, ne mogu ni da pričam. Tada sam osetila da sam i ja zaljubljena u njega.

 

ELVIS PRISLI JE VIĐAN S BROJNIM LEPOTICAMA I TEŠKO JE BILO POVEROVATI DA JE NEVIN SA 35 GODINA foto: Profimedia

Posle toga Prisli i Kio su se sporazumno rastali, a ona se sastala sa Džeksonom.

 

- Rekao mi je da je još uvek nevin. Mislim da je poljubio Tejtum O'Nil, i da je imao nešto sa Bruk Šilds, ali ništa više od poljupca. Rekao je da je Madona pokušala da se spoji sa njim jednom, ali ništa se nije desilo. Bila sam prestravljena jer nisam želela da napravim pogrešan potez - piše Prisli u knjizi. 

 

Par se venčao u maju 1994. kada je Džekson imao 35, a Liza 25 godina - samo nekoliko nedelja nakon njenog razvoda. Bili su u braku više od dve godine pre nego što su se razveli u avgustu 1996.

ELVIS JE LIZI PRIZNAO DA JE NEVIN ZBOG ČEGA JE ONA BILA UŽASNO NERVOZNA foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Džekson je umro od srčanog zastoja 2009. godine; imao je 50 godina.

Presli je umrla od opstrukcije tankog creva u januaru 2023. u 54. godini dugotrajne komplikacije nakon barijatrijske operacije kojoj je bila podvrgnuta nekoliko godina pre toga.

 

Nakon njene smrti, Preslijeva ćerka, glumica Rilej Keoug, završila je memoare slušajući trake koje je njena majka ostavila za sobom.

 

- Pošto je moja majka bila ćerka Elvisa Prislija, o njoj se stalno pričalo odlučila sam da ih dovršim i otkrijem kakva je ona zapravo bila: najbolja majka, divlje dete, žestoka prijateljica, potcenjena umetnica, iskrena, zabavna, traumatizovana, radosna, ožalošćena. Sve ovo je bila tokom života, i ja želim da svet to zna - rekla je Rajli (35) za People u ekskluzivnom intervjuu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Naš muzičar maestralno izvodi pesmu Elvisa Prislija