jako je razočarana

Nakon brojnih neistina odlučila da ispriča svoju stranu priče: Dženifer Lopez konačno progovorila o razvodu od Bena

Sad će svima biti jasno šta je to što je bila kap koja je prelila čašu 

DŽENIFER LOPEZ PROGOVORILA O RAZVODU foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez je odlučila da nakon višemesečnog ćutanja progovori o prekidu braka sa glumcem Benom Aflekom. Ona je odlučila da na brak stavi tačku nakon dve godine.

 

Čini se da je glumici ovaj razvod i te kako teško pao, a mnogo se u medijima pisalo o tome da je ona učinila sve kako bi spasla brak, ali da ni to nije dalo rezultate.

 

U obraćannu javnosti Džej Lo je celu situaciju opisala dvema rečima - "tužno, zastrašujuće".

Ona je gostovala u jednoj emisiji gde je govorila o tome da je leto koje je iza nje bilo veoma burno i naporno.

 

Glumica je pričala o tome kako joj je život 'eksplodirao' u lice ove godine i životnim lekcijama koje tek treba da nauč. Iako nije koristila Benovo ime bilo je jasno o na šta aludira.

 

Džen i Ben, kako ih mnogi zovu,  su se rastali u aprilu, a ona je podnela zahtev za razvod 20. avgusta, što je bila njihova dvogodišnja godišnjica braka.

 

DŽENIFER SE TRUDILA DA SAČUVA BRAK ALI NIJE VREDELOfoto: LXXVI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica je rekla da želi da bude sama nakon što je napustila Bena:

 

- Moraš biti zdrava. Morate biti potpuni, ako želite nešto što je potpunije. Morate biti dobri sami. Mislila sam da sam to naučila, ali nisam. A onda, ovog leta, morala sam da kažem: „Moram da odem i budem sama. Želim da dokažem sebi da to mogu.”

 

Lopezova je tokom svog intervjua takođe rekla da se trenutno ne želi da  izlazi sa nekim drugim:

 

- Ne tražim nikoga.

 

Kada je Niki pitala da li je to 'teško', JLo je odgovorila: 'Da, jako je teško!'

Dodala je i da se oseća tužno.

 

BEN JEDNOSTAVNO NIJE USPEO DA USREĆI LEPU PEVAČICU foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

- Osećam se usamljeno, nepoznato, zastrašujuće. Tužno je. Osećam se očajno - bila je iskrena Džej Lo.

 

- Ali kada sednete s tim osećanjima i kažete:  Ove stvari me neće ubiti - sposobna sam za radost i sreću. Biti u vezi me ne definiše. Ne mogu da tražim sreću u drugim ljudima. Moram da imam sreću u sebi. Nekada sam govorila da sam srećna osoba, ali sam i dalje tražila nešto što bi neko drugi ispunio.

 

Kada je govorila o svojim „lekcijama“, rekla je da je to „doživotni proces“.

DŽENIFER JE RAZOČARANA SVOJIM BRAKOM I TEŠKO JOJ JE DA PRIHVATI DA JE SAMA foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Mislim da je to ono što volim u životu, nema kraja učenju - rekla je lepotica iz Bronksa.

 

- Postajete bolji i rastete samo ako to želite. Ili raste ili umirete, a ja ne želim da budem deo umiranja. I da, bilo je trenutaka kada sam mislila da sam to shvatio, a onda život kaže: „Hajde da ti pošaljemo još jednu stvar i vidimo da li padaš na to. Hajde da vidimo da li ste zaista naučila tu lekciju." I shvatim da nisam - dodala je Džej Lo.

 

- Shvatam to sada na mnogo dublji način, što ne znači da neću praviti greške u budućnosti, ali opet, kada ti cela kuća eksplodira, ti stojiš tamo u ruševinama i govoriš: „ Nikada neću dozvoliti da se to ponovi?" I onda počnete da se  preispitujete malo po malo govoreći: „U redu, uradial sam ovo, ovo je bio moj deo u tome, ovo je trebalo da vidim ranije, ovo je ono što nisam htela.” Te stvari su ono što zaista jesu, životne lekcije.'

 

I opet, ne navodeći kraj svog braka sa Aflekom, rekla je da nije naučila lekciju.

 

- Posao je da shvatite sebe. Osvrćući se na osećanja ispod i na sisteme verovanja koje imamo o sebi, a koji nas teraju da donosimo određene izbore i kreiramo određene obrasce u našem životu - rekla je ona.

BEN JE KRENUO SVOJIM, DŽEJ LO SVOJIM PUTEM foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lopez je tada rekla da i njene mane treba voleti dok je govorila o 'granicama'.

 

- Neko ko vas zaista voli pomoći će vam da izlečite delove sebe. To je ono što sam naučila o ljubavi, da je to sigurna stvar. Činiš da se osećam bezbedno, a kada mi nedostaje slava, razumeš me i pomažeš mi da rastem da budem bolji, jer ti imaš svoje granice i ja imam svoje granice - kaže ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Srbin koji je oborio Dženifer Lopez sa nogu